Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nézni fogod a ValóVilág5-öt?

Nézni fogod a ValóVilág5-öt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 13:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az Aranypart minden várakozásom alulmúlta. Egy részt bírtam belőle megnézni. Rosszabb, mint a leggyengébb VV széria. Inkább akkor már Éden Hotel 2.
2011. szept. 11. 21:45
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az ilyen valóság show-k mind rakás szarok. Még az ilyen The Amazing Race és ahhoz hasonlóakat nézhetőnek tartom, különösképpen tetszett, hogy más országok kultúráiból enged betekintést, és szép helyeket lehet megismerni belőle. Maga a műsor sem rossz összességében.

A VV egy kamu megjátszott gagyi szar szerintem, állandó beszédtémává válik, mikor sokkal értelmesebb dolgok is vannak. Szerintem a fiataloknak sem ilyen trágyát kellene néznie, vannak messze értelmesebb dolgok is a TV-ben. De jó, hogy a Big Brother már nincsen...

(Ez csak az én véleményem, másoké különbözhet az enyémtől...)

2011. szept. 12. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!