Kinek hiányzik az ilyen ValóVilág5?
Állítólag 38 ezren jelentkeztek, de ez KAMU, mert nem őket fogják betenni a műsorba. Le van az vajazva, már lezárult a casting a kamionos soron.
én sosem értettem az olyan embereket, akik hangoztatják hogy utálják a VV-t, de napi szinten beszélnek róla, ócsárolják. ha nem tetszik valakinek, akkor ne nézze, ne kapcsoljon oda 7 óra és negyed 9 között! ez még eszükbe se jutott??
én kikapcsolódásnak néztem (szerintem nézni fogom az 5-öt is), lehet rajta szerintem röhögni. egy fárasztó nap után nekem elég jó kikapcsolódás. az sem érdekel, ha kamu a beszavazás, ha forgatókönyv alapján megy, ha beépített emberek vannak és ha a párbajokon is előre megvannak a győztesek. az a buta aki szavaz.
tehát csak egy jó tanácsot adnék az embereknek, hogy aki nem szereti, az ne nézze, felesleges idegesíteni magát ezen. ez csak egy műsor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!