Jóbarátok vagy Így jártam anyátokkal?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 12:49
12/25 anonim válasza:
Jóbarátok! Utánozhatatlan az a sorozat:D
13/25 anonim válasza:
A "jobbság" függ a szereplők hírnevétől és a humor milyenségétől. Nekem a jóbarátok az a jó öreg klasszikus megunhatatlan sorozat. Bár az így jártam anyátokkal több dologra világít rá és több sajátos szokások vannak bennük..pl.: Barney mindig csajozik, Robin utálja a gyerekeket, Ted minél jobban szeretne házas ember lenni annál jobban közeledik az egy éjszakások felé. Szerintem az így jártam anyátokkal lesz a jóbarátok utódja. Szóval én mind kettőt elismerem mint nagyszerű sorozatot szóvan én mind kettőre szavazok. ...Bár a történetben van 1-2 megegyezés de nehezen észrevehetőek. De ugyanakkor a jóbarátok a régi szép időket eleveníti fel és ha csak nézzük is szinte vissza utazunk az időben.Szóval passzolom, remélem hogy nem volt értelmetlen és haszontalan ez a válasz. :)
14/25 anonim válasza:
hát most a HIMYM -re vagyok rákattanva, de az örök kedvenc szerintem csak a jóbarátok
16/25 anonim válasza:
Én azt se bánnám, ha a jóbarátok végig kísérne az életemen. Mint annó a Szabó család a nagyanyáinkét 48 éven keresztül. JÓBARÁTOK FOREVER!!
18/25 anonim válasza:
sztem mind két sorozat jó bár az így jártam anyátokkal nekem jobban tetszik de pl. tesom azon nött fel és nem valószinü h tetszene neki az "ija". az így jártam anyátokkalba kicsit újszerübbek a poénok de lehet h csak én látom így...
(bocs a helyesírásért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!