A cartoonnetworkon miért nincsenek olyan jó mesék mint régen?
Pl Juniper Lee, Mucha Lucha, Bátor a gyáva kutya, Ed Edd és Eddy, Görcs ikrek stb stb stb.
Húgom szokta nézni de én is nagy meserajongó volta, illetve most is szívesen megnézek egyet, kikapcsol :D 18/ L vagyok.
De most már szinte semmi sincs. Mindenhonnan az a sz@r (bocsi a kifejezésért) Ben 10 folyik meg a Scoby-Doo v mi, normális meséket már nem nagyon látni, húgom is megkérdezte (aki 10 éves csak) hogy miért nincsenek ezek a mesék már.
Miért nincsenek? Mi dönti el hogy milyen rajzfilm legyen egy adott csatornán? Mertt nem hiszem el hogy erre az idióta Ben 10-re van igénye szinte mindenkinek, meg a Scoby-Doo-ra. Lassan már csak ez a 2 rajzfilm lesz amit folyamatba leadnak ha megunták a reklámot vagy kisebb rajzfilmeket.
Régen a Nickelodeon is nagyszerű volt, ott voilt gyerekkorom egyik kedvenc meséje a Fecsegő tipegők, manapság már ha a Nickelodeon-ra kapcsolok, azonnal kapcsolok is el. :\
Ti hogy vagytok vele? Mi a véleményetek?
( nem vagyok gyerekes, csak szívesen megnézek néha 1-2 rajzfilmet, ez nem tudom miért lenne baj :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!