Hol találom meg Galla Miklós szótáras monológját?
Figyelt kérdés
Amikor arról beszél, hogy felesleges az értelmező szótárba berakni a szótár szót, mert aki nem tudja, hogy mi az, az úgysem fog a kezébe venni szótárat, aki meg kezébe vesz, az meg úgyis tudja mi az?
Google és youtube nem segített. Lehet, hogy egy hosszabb blokkban (valamelyik Hollóban vagy Vasatyúkban) van, de nem tudom, hogy melyikben, így nem találok rá és nincs kedvem most 10 Vastyúkot meg nem tudom hány Hollót végignézni.
2011. aug. 11. 23:49
1/3 anonim válasza:
Szia, sajnos a Youtube-on tényleg nincs meg ez a video, de szerencsére sikerült megtalálnom, igaz, kicsit rossz a minősége sajnos.
Itt van a linkje, amin megnézheted, a "szótáras" monológja 1:20-nál kezdődik.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
97-es? Ez talán megvan nekem is, igaz csak VHS-en!
2011. aug. 12. 14:51
3/3 anonim válasza:
Igen, ez a felvétel 97-ben készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!