Melyik adást unod már?
Soroljam?
RTL Klub, TV2, Discovery Channel (kivéve pár műsor), VIVA, Comedy Central (szintén pár kivétel), stb.
Igazából majdnem az összes csatornát nem bírom, még Nat Geo meg ilyeneket sem, a Discovery Science az egyetlen, amit képes vagyok nézni.
A többit nem, mert vagy iszonyat szar sorozatokat adnak/rohadt régi szar filmeket orrba-szájba reklámokkal, vagy régi (több éves lemaradás külföldhöz képest) jó sorozatokat fos szinkronnal.
Még az HBO/Cinemax lenne normális csatorna, HA nem létezne a torrent.
nekünk 3 adónk van:)
m1 hetek óta szemcsés szóval azt alig nézem
marad 2
rtl+tv2
a hőhullám c műsor a legalja most
sztem.
tv2 összes műsora unalmas nekem.
ami tetszett NCIS, House... elb.szták az ismétlésekkel...
Az összest a Disney Chanellen (aki hiányolja a Fox kids-t az kérem adna egy zöld kezet? :D).
A comedy-t nagyon szeretem. 3 kedvencem a Discovery Channel a Comedy Central és a Nat. Geo.
Doktor houset is gyakran nézem.
Viva, és minden helyszínelős-krimisorozat, CSI, NCIS, dr csont, house, mentalista, castle, meg minden ilyen SZAR..
ja és a borzalmas vágással és színészekkel készített mexikói-török sorozatok, pl az Ezel.. borzalmasak.
Előző:
Lehet nem szeretni ezeket, de pl. House az egyik legkomolyabb dráma jelenleg országos csatornán, azért leszarozni enyhén erős.
CSI meg NCIS meg ilyenek meg amerikában a legnézettebb sorozatok, bár ami ennyire szar azt már én sem szeretem (bár NCIS-ről hallottam már jókat is, de CSI az nyugodtan mehet a szar kategóriába)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!