RTL Klub vagy TV2 és miért?
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 18:04
11/14 anonim válasza:
RTL klub-én azt szeretem.Hozzá vagyok szokva.őleg barátok közt, aztán az esti filmek-NCIS, gyilkos elmék, grace klinika, vámpírnaplók.TV2-t sem utálom, este szoktak azon is jó akciófilmek menni, de inkább RTL.Azzal a videóval amit beraktak meg az ott lévő komentekkel nem értek egyet eggyltalán.Jó hogy már nem akarják az összes csatornát eltörölni.minimax, echo, stb.Amig nekik, a készítknek megéri, addig ne szűnjön meg egyik se.Mindegyiket nézi valaki, akiknek ez jó.Én jobbikos vagyok, de ezzel a megszüntetés dologgal nem értek egyet.Amióta van magyar televiziózás az m1 után jött az RTL, szinte az is hozzá tartozik a tv-hez, több mint 10éves multal rendelkezik, mint az m1.Utána jött a tv2.És van akiknek csak ez a 3 van. (nekem nem, de volt amikor csak az volt) Sokaknak csak az a 3 van: m1, rtl, tv2, mert egy egyszerű antennával fogják.Akkor ők nem is fognak tv-zni csak magyar 1-et? Az az uj 2 csatorna is marhaság... nem az már nem lenne igazi.És miből inditanák be? Adókból? Talán ebben az utolsó 2 sorban nincs igazam, saját magamban is kételkedek, de a többi igy van.És nem ugy szól a kérdés, hogy mit szólunk hozzájuk, hanem melyik, szóval választani kell és indokolni! RTL klub.Indokoltam má az elején. :))
12/14 anonim válasza:
Olyan jó olvasni, mikor szidják a kereskedelmi csatornákat.... Amúgy attól, hogy valaki megnéz egy adást a Discovery-n vagy National Geographicon még nem lesz se biológus, se történész... Amúgy meg nem kötelező nézni se az RTL-t, se a TV2-t. Ennyi.
13/14 anonim válasza:
KI??
Szerintem itt senki nem szidta a 2 csatornát. Ha okádéknak tartja, akkor is csak a véleményét írta.
Más csatornát amit említettél se írtak előtted, úgyhogy ez megint értelmetlen...
Van aki egyszerűen nem nézi a trágyát amit ont a média, én pl neten nézek filmet ami érdekel.
Annyira meglátszik hogy le van butítva a tv előtt a nép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!