Fannicca kérdése:
A Vámpírnaplók tényleg igaz történet?
Figyelt kérdés
Már sokszor hallottam, hogy így reklámozzák:
"Mystic Falls igaz története..."
2011. júl. 23. 15:20
11/20 anonim válasza:
Nem ez tényleg nem igaz,de azért szerintem nem kéne bunkónak lenni!
12/20 anonim válasza:
Ekkora hülyeséget! Hogy lehet ilyen kérdés feltenni? Én nem nézem, de már a reklámokból is lehet látni, h mekkora nagy baromság az egész!:)))
13/20 anonim válasza:
Ezen én is elgondolkoztam, de nem a reklám alapján, hanem mert 2 hete amikor elkezdődött bemondták, hogy igaz történet alapján.
14/20 anonim válasza:
JAAJ!! És ha bemondják a TÉVÉBE, akkor azt már el is kell hinni??? :D:D
15/20 A kérdező kommentje:
B*szodjatok meg! Mi a f@szért nem lehet felfogni azzal a molekulányi agyatokkal hogy a kőcsőg TV összezavrt?!
Még egy kérdés: Ezen az oldalon csak parasztok vannak?
2011. szept. 24. 08:29
17/20 anonim válasza:
hát ez a kérdés nagyon feldobott, kár h csak most találtam meg:D nem tudtam h vannak ilyen egyszerű emberek:D
18/20 anonim válasza:
igen a legtöbben parasztok, de van olyan aki normális:)
19/20 vámpírnaplók6269 válasza:
:DDDDnem!a város és a szereplők kitaláltak.
20/20 anonim válasza:
Szerintem ne sértődj meg. Nem bántásképp, de elég abszurd feltételezés, hogy vámpírok, farkasok, szellemek, boszik, meg minden létezik. Pedig nem lenne rossz... :) Sőt ha még létezne is, akkor sem hagynák sem a vámpírok sem a többiek, hogy a tv-ben ezt leleplezzék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!