Melyik a kedvencetek? South Park, Simpson család, Family Guy, Amerikai fater, Cleveland Show, Firka Villa, , Furcsa amcsik, Futurama? :D Utóbbi hármat nem nagyon ismerem :]
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 17:37
21/29 anonim válasza:
1 Simpson család
2 Cleveland Show
3 Futurama
4 South Park
5 Family Guy
6 Amerikai fater
7 Furcsa Amcsik
8 Firka Villa
22/29 anonim válasza:
nálam:
1. Furcsa amcsik
2. Family Guy
3. Simpson család
4. Futurama
5. South Park
6. Firka villa
7. Amerikai fater
23/29 anonim válasza:
Cleveland Show-t nem szeretem :/
24/29 anonim válasza:
1: magasan a Firka Villa üti az összeset
2: Amerikai Fater
3: Family Guy
4: South Park
5: Simpson Család
6: Cleveland Show
7: Furcsa Amcsik
25/29 anonim válasza:
1. family guy cleveland show american dad
2. south park
3. futurama
4.furcsa amcsik
5.firka villa
a simpsont meg már rég abba kellett volna hagyni. nagyon nem bírom.
26/29 anonim válasza:
Simpson család, Family Guy, Cleveland Show, Futurama. Én ezeket nézem, ha épp megy a TV-ben. A Firka Villáról elkapcsolok, illetve oda se kapcsolok. Szerintem szörnyű. Nem kell valaminek folyamatosan trágárnak lenni ahhoz, hogy vicces legyen. SzVSz.
28/29 Sidszabi válasza:
1.Simpson család 2.Cleveland show 3.Family Guy 4.Amerikai fater 5.Futurama a többit nem tartom semmibe
29/29 anonim válasza:
Simpson, Family Guy, South Park, Futurama, Amerikai fater, Firka villa, Furcsa amcsik.
Cleveland show-t utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!