Melyik a kedvencetek? South Park, Simpson család, Family Guy, Amerikai fater, Cleveland Show, Firka Villa, , Furcsa amcsik, Futurama? :D Utóbbi hármat nem nagyon ismerem :]
Na, most megnéztem egy-egy részbe mindből (kivéve az első háromból, mert azokat ismerem). Nagy "meló" volt, hogy mit ne mondjak.:D
Szóval most csak egyetlen rész alapján mondok véleményt a sorozatok zöméről.
American Dad: Vannak benne jó poénok, de valahogy nem az igazi. Az első 5 perc után már alig vártam, hogy vége legyen. Elég unalmas, de láttam már szarabbat is.
The Cleveland Show: Dettó ugyanaz, bár ez jobban emlékeztet a Family Guyra.
Firka Villa: Egy nagy kalap szar, még csak nem is poénos.
Furcsa amcsik: Ugyanaz a kategória, mint az előtte említett sorozat; humortalan, unalmas, fos.
Futurama: Semleges. Megnézem, ha nagyon muszáj, de kedvencem sosem lesz. Egyébként a figurák a Simpson családra emlékeztetnek, gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
The Simpsons: Számomra Futurama 2, nem értem, mit esznek rajta egyesek. Oké, persze nem rossz, de semmi különös nincs benne. Mondjuk inkább ezt nézem, mint a Retek Klubot...
Family Guy: Ezt szeretem, mert egy f*szság tele van poénokkal és sokat lehet rajta röhögni. Néha idegesítenek a 'cutaway' jelenetek, de nem vészes. Meglepően jobb a Cleveland Shownál és az Amerikai faternél, pedig ugyanaz az ember alkotta mindhármat. Stewie a legjobb!:D
South Park: Örök kedvenc!:D G*cijó dumák, durva humor, jó társadalomkritika. Az összes eddigi részét láttam, többször is. Nagy rajongója vagyok, elképesztőnek tartom. Már a 'feeling' miatt is érdemes nézni.:D
És CARTMAN FOR PRESIDENT!xD
Ergo a sorrendem:
1. South Park
2. Family Guy
3. The Simpsons
4. American Dad
5. The Cleveland Show
6. Futurama
7. Firka Villa
8. Furcsa amcsik
Remélem, kielégítő volt a válaszom.:D
*megnéztem=belenéztem
Bocs, fáradt vagyok.:D
én a firkavillában azt a pokemonféle figurát bírom nagyon édes :) a simpson család egyszerűen aranyos! imádom! ha vicceset szeretnék nézni, akkor family guy vagy south park, amerikai fater is tud jó lenni meg a clevelandben a junior hangját imádom, mikor azt mondja: (tia aputi!) futuramaból csak 1 részt láttam, tényleg simpsonos, a furcsa amcsik meg furcsa..
sorrendben nekem:
1. Family Guy
2. South Park
3. Simpson család
4. Cleveland Show
5. Amerikai Fater
6. Firkavilla
7. Futurama
8. Furcsa Amcsik
furcsa amcsik
mostanság nagyon rákattantam XD bár illik is hozzám maga a rajzfilm stílusa
am meg mindet imádom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!