Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik a kedvencetek? South...

Melyik a kedvencetek? South Park, Simpson család, Family Guy, Amerikai fater, Cleveland Show, Firka Villa, , Furcsa amcsik, Futurama? :D Utóbbi hármat nem nagyon ismerem :]

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 17:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
81%
Firka Villa XDDDDDD
2011. aug. 9. 18:06
 12/29 anonim ***** válasza:
0%

Na, most megnéztem egy-egy részbe mindből (kivéve az első háromból, mert azokat ismerem). Nagy "meló" volt, hogy mit ne mondjak.:D

Szóval most csak egyetlen rész alapján mondok véleményt a sorozatok zöméről.

American Dad: Vannak benne jó poénok, de valahogy nem az igazi. Az első 5 perc után már alig vártam, hogy vége legyen. Elég unalmas, de láttam már szarabbat is.

The Cleveland Show: Dettó ugyanaz, bár ez jobban emlékeztet a Family Guyra.

Firka Villa: Egy nagy kalap szar, még csak nem is poénos.

Furcsa amcsik: Ugyanaz a kategória, mint az előtte említett sorozat; humortalan, unalmas, fos.

Futurama: Semleges. Megnézem, ha nagyon muszáj, de kedvencem sosem lesz. Egyébként a figurák a Simpson családra emlékeztetnek, gondolom ezzel nem vagyok egyedül.

The Simpsons: Számomra Futurama 2, nem értem, mit esznek rajta egyesek. Oké, persze nem rossz, de semmi különös nincs benne. Mondjuk inkább ezt nézem, mint a Retek Klubot...

Family Guy: Ezt szeretem, mert egy f*szság tele van poénokkal és sokat lehet rajta röhögni. Néha idegesítenek a 'cutaway' jelenetek, de nem vészes. Meglepően jobb a Cleveland Shownál és az Amerikai faternél, pedig ugyanaz az ember alkotta mindhármat. Stewie a legjobb!:D

South Park: Örök kedvenc!:D G*cijó dumák, durva humor, jó társadalomkritika. Az összes eddigi részét láttam, többször is. Nagy rajongója vagyok, elképesztőnek tartom. Már a 'feeling' miatt is érdemes nézni.:D

És CARTMAN FOR PRESIDENT!xD

Ergo a sorrendem:

1. South Park

2. Family Guy

3. The Simpsons

4. American Dad

5. The Cleveland Show

6. Futurama

7. Firka Villa

8. Furcsa amcsik

Remélem, kielégítő volt a válaszom.:D

2011. aug. 10. 16:30
 13/29 anonim ***** válasza:

*megnéztem=belenéztem

Bocs, fáradt vagyok.:D

2011. aug. 10. 16:31
 14/29 anonim ***** válasza:
47%
TE EGY F*SZ VAGY ha NEM SZERETED A FIRKA VILLÁT!!!
2011. aug. 16. 17:25
 15/29 anonim ***** válasza:
27%
Akkor f*sz vagyok.xD
2011. aug. 16. 18:10
 16/29 anonim ***** válasza:
90%
I LOVE FIRKA VILLA!!!!!
2011. aug. 18. 12:03
 17/29 anonim ***** válasza:
81%
famguy és firkavilla!!:))
2011. aug. 18. 21:54
 18/29 A kérdező kommentje:

én a firkavillában azt a pokemonféle figurát bírom nagyon édes :) a simpson család egyszerűen aranyos! imádom! ha vicceset szeretnék nézni, akkor family guy vagy south park, amerikai fater is tud jó lenni meg a clevelandben a junior hangját imádom, mikor azt mondja: (tia aputi!) futuramaból csak 1 részt láttam, tényleg simpsonos, a furcsa amcsik meg furcsa..

sorrendben nekem:

1. Family Guy

2. South Park

3. Simpson család

4. Cleveland Show

5. Amerikai Fater

6. Firkavilla

7. Futurama

8. Furcsa Amcsik

2011. szept. 23. 02:05
 19/29 anonim ***** válasza:
82%
Én a Futuramat szeretem nagyon...:D
2011. okt. 9. 11:13
 20/29 anonim ***** válasza:
64%

furcsa amcsik

mostanság nagyon rákattantam XD bár illik is hozzám maga a rajzfilm stílusa

am meg mindet imádom :D

2011. dec. 13. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!