Flora08 kérdése:
Mit gondoltok ezekről a mesékről?
Figyelt kérdés
Szerettem gyermekkoromban ezeket a meséket, de így jópár évvel később (most 19 vagyok) visszanéztem és eszembe jutott, hogy néhány résztől eléggé féltem. Csak én gondolom, hogy félelmetesek ezek a mesék? Belinkelem a főcímdalt, aki ismeri, tudni fogja mely mesékre gondolok:)
http://www.youtube.com/watch?v=8uwzX9hndfo
2011. jún. 29. 15:24
1/3 anonim válasza:
Nagyon jó kis sorozat volt, de valóban volt egy két rész ahol elég rémisztően ábrázolták a gonosz karaktereket. De semmi sem lehet tökéletes, nemde?
2/3 anonim válasza:
Szerintem is félelmetes. Bár lehet, hogy csak gyermeki szemmel az, de ahogy belenéztem pár mesébe, még most is a hideg rázott, és nem csak a nosztalgiától.
3/3 anonim válasza:
Én is sok ilyen mesét láttam és pár tényleg szörnyen félelmetes volt. Bennem a Kékszakállú herceg vára hagyott örökre nyomot, mikor az új feleség egymás után nyitotta ki az ajtókat és... rózsák, vér, régi asszonyok holtteste és a végén felgyulladt a palota... :S Meg az a hátborzogató zene... :O
Hülye japánok meg a mangáik... :S
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!