Szerintem már nagyon kifulladt az Esti Showder. Szerinted?
Én mindig nézem, bízva a csodában, de igazából már semmi vicces nincs benne. A poénok nagyon gyengék, már a Fábry magáraerőltetett mindenkinek odamondogatós stílusa is unalmas, a dizájncenter, ami régen számomra egy fénypontja volt a műsornak, az is egy nulla, mostanában már csak egyetlen tárgyat mutogatnak kb. 3 percben, és ennyi.
Egyedül a Fábry spontán poénjai a jók, mert amiket úgy olvas, azok borzalmasak. Szerintem a Showder Klubban kéne nyomnia stand up-ot, mert abban tényleg jó.
Szerintem is, de hát nem lehet 2 hetente annyi vicces dolgot kitalálni. Amúgy szerintem az elején lévő poénok közül egyre kevesebbet talál ki Fábry. Lehetne inkább havonta, de akkor színvonalasabban.
Én bírom Fábryt és hatalmas égés lenne neki, és meg is bántódna, ha a saját műsorából elküldenék egy más generációnak szóló műsorba.
Igen, lehet hogy tényleg érdemesebb lenne havonta adni. Talán jó hatással lenne a színvonalra.
Szerintem egyáltalán nem lenne égő, ha elmenne a Showder Klubba, főleg hogy már szerepelt egyszer. http://www.youtube.com/watch?v=Cb2PncTrZPs
Ott szépen eltölthetné az utolsó éveit a médiában, ráadásul olyasmit csinálna, ami tényleg megy neki. Szerintem erre lassan neki is rá kellene jönnie, mert az Esti Showderből már rég kihozta a maximumot, sőt többet is, de egy ideje már csak stagnál a műsor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!