Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintem már nagyon kifulladt...

Szerintem már nagyon kifulladt az Esti Showder. Szerinted?

Figyelt kérdés

Én mindig nézem, bízva a csodában, de igazából már semmi vicces nincs benne. A poénok nagyon gyengék, már a Fábry magáraerőltetett mindenkinek odamondogatós stílusa is unalmas, a dizájncenter, ami régen számomra egy fénypontja volt a műsornak, az is egy nulla, mostanában már csak egyetlen tárgyat mutogatnak kb. 3 percben, és ennyi.

Egyedül a Fábry spontán poénjai a jók, mert amiket úgy olvas, azok borzalmasak. Szerintem a Showder Klubban kéne nyomnia stand up-ot, mert abban tényleg jó.

2011. jún. 18. 10:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is, de hát nem lehet 2 hetente annyi vicces dolgot kitalálni. Amúgy szerintem az elején lévő poénok közül egyre kevesebbet talál ki Fábry. Lehetne inkább havonta, de akkor színvonalasabban.

Én bírom Fábryt és hatalmas égés lenne neki, és meg is bántódna, ha a saját műsorából elküldenék egy más generációnak szóló műsorba.

2011. jún. 18. 11:38
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem is sokkal gyengébb műsort csinál, mint tette ezt anno. De hát ezt én elnézem neki, mert még igy is birok rajta nevetni, és elvezem a show-t, meg hát már annyi mindent "adott" a közönségnek.
2011. jún. 18. 16:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, lehet hogy tényleg érdemesebb lenne havonta adni. Talán jó hatással lenne a színvonalra.

Szerintem egyáltalán nem lenne égő, ha elmenne a Showder Klubba, főleg hogy már szerepelt egyszer. http://www.youtube.com/watch?v=Cb2PncTrZPs

Ott szépen eltölthetné az utolsó éveit a médiában, ráadásul olyasmit csinálna, ami tényleg megy neki. Szerintem erre lassan neki is rá kellene jönnie, mert az Esti Showderből már rég kihozta a maximumot, sőt többet is, de egy ideje már csak stagnál a műsor.

2011. jún. 18. 19:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Én még most is nagyon bírom az egész műsort. Az elején amikor csak beszél azon én most is nagyon sokat röhögök. Általában jó vendégeket hív, az a baj, hogy van amikor nem hagyja szóhoz jutni őket, de neki elnézem:) A spontán poénjai meg tényleg óriásiak. A dizájncenterben egyetértek, tényleg nagyon gyenge lett ahhoz képest, hogy milyen volt, van amikor arra a részre oda se nézek. 2006-2007 óta nézem rendszeresen, de nekem nem tűnt fel, hogy a színvonal ennyire visszaesett volna ahogy mondjátok, bár 2006 előtt nem tudom milyen volt...Én nagyon bírom Fábryt, hatalmas arc, és remélem még jó pár évig legalább ilyen szintű lesz a műsora:)
2011. jún. 19. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!