A Győzike show megrendezett, vagy tényleg ennyire hülye az a család? És a Mónika show?
Figyelt kérdés
Szerintem is is , de nagyon kiváncsi vagyok rá!
Hátha tud valaki valami biztosat!
2009. márc. 21. 12:45
11/15 anonim válasza:
En lattam Gyoziket eloben es teljesen mas , nem olyan hulye mint a show-ban , tobb mint biztos, hogy meg van rendezve az egesz.A Monikarol meg annyit , hogy van egy ismerosom akit leszolitottak a metro aluljaroban,hogy akar-e szerepelni a Monikaban.Minden forgatokonyv szerint mukodik es ezert a szereplok szep summat kapnak.Latszik is rajtuk , hogy mind olyan emberek akik ra vannak szorulva a penzre.Amugy szerintem normalis ember nem megy ilyen helyre.
12/15 anonim válasza:
Szerintem vannak, akik mindenáron figyelmet akarnak, akár úgy is, hogy hülyét csinálnak magukból.
13/15 anonim válasza:
de akkor Bea asszony azt is megjátsza hogy elválik Győzikétől? és a veszekedések?
a mónikasót megjátszák (mint az összes ilyet)
14/15 anonim válasza:
Természetesen megrendezett, a szereplők jó pénzt kapnak azért a szerepért amit eljátszanak. Gondolj bele, Győzike és a családja ha mondjuk egész délután csak napoznának csendben az udvaron akkor ki nézné a műsort?Hát senki, a kutya sem lenne rá kíváncsi(nem mintha olyan sokan néznék:D).Mit gondolsz honnan van ennyi pénzük, és ilyen jó autóik, bútoraik, stb....?Több millió forintokat kapnak azért a "rikácsolós" "balhézós" szerepért amit eljátszanak a kamerák előtt, oké hogy lehetnek hangosak meg veszekedhetnek de nem minden nap 24 órán át...:)
15/15 anonim válasza:
Van olyan ismerősöm, aki ugyanabban a faluban nőtt fel, ahol a Győzikéék laknak, és nem mondott éppen jó dolgokat róluk, vagyis szerintem valamennyire tényleg degeneráltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!