A Győzike show megrendezett, vagy tényleg ennyire hülye az a család? És a Mónika show?
Szerintem is is , de nagyon kiváncsi vagyok rá!
Hátha tud valaki valami biztosat!
Természetesen meg van rendezve.
gondolj csak bele, hol normális pl az, hogy egy iskolás korú gyereknek csecsemőcumi lógjon a szájából? az is elég hiteltelen, hogy egy család összes tagja non-stop ordibál, mint egy rossz paraszt.
Megrendezett bár jobban mint a hargitai beáé, mert azon látszik és irritáló.
Amúgy a vágástól is sok minden függ. Ugyanaz az ember, egy napja, más vágással másféle lehet. De ez rendezés főképp ebben a showban. Nézd meg akár Beát másik műsorban
az előzőnek!
És te el tudnád képzeli, azt hogy a rendes családod megjátsza magát ( hülyévé teszi magát, /de egyébként nem vagytok azok/)És tudjátok azt h. mi az amit szégyell az ember és mit nem! És ennek ellenére lejáratják magukat!
Lehet,h tényleg meg van rendezve, mert valaminek mindig kell h történjen, különben unalmas lenne, de szerintem ezek ugyan ezt az életmódot élik!egyszerűen ilyen hülyék, meg ilyen a mentalitásuk!
Csak egy hülye játszaná el, hogy hülye egy VALÓSÁG show-ban!
vannak sztárok valóságshow nélkül is akik hülyének tetetik magukat...mert úgy foglalkoznak velük..
lásd kiszel tündi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!