Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » László Attila nyert. Vélemények?

László Attila nyert. Vélemények?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 23:07
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:
100%
Meg nem csak Kézdin, hanem egész Magyarországon is :) No, és Erdély más területein is. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy a sima irigység az oka a lehurrogásnak, vagy az, hogy a fiú erdélyi... Amúgy én is Ádám-drukker voltam, küldtem is neki egy csomó sms-t, de ha vki esetleg nem tudná, itt ált. nem 1-2 szavazat dönt (bár apró cseppekből lesz a tenger:), hanem - ahogy anno Utasiéknál is volt - 100-as nagyságrendű számok vagy még több... Egyetértek azzal, hogy sokkal jobb lett volna, ha Attila 5 év múlva jelentkezik a műsorba, de ha azt vesszük, mindekit a saját szintjén kell pontozni. 14 évesen együtt versenyezett az 50-és akárhány éves Joeval (aki mellesleg szerintem szörnyű volt, alig vártam, h kiessen). Előadásmódjával kapcsolatban is igazuk van részben, akik azt mondják, még van hová fejlődnie... De azt se felejtsétek el, hogy Ádám már művészként érkezett ide-Attilából meg csak egy sztár lesz... Ami mellesleg nem lenne, ha nem ő nyer, és haza kell mennie Kézdivásárhelyre. Így még tovább tanulhatja az éneklés mesterségét :) Jah, és még az Everdance-ről annyit, hogy szerintem meg ők voltak (vagy inkább a srác, aki "vezette") a beképzeltek. Én ki nem állhattam őket - és kizárólag a kommunista vezetőjük miatt. Mi az, hogy előadás után Nóri kérdésére csal ÉN válaszolok, miért nem szólalhattak meg a többiek? Nem hinném, hogy földbunkó mind, és nem akarta a csapatot leégetni... :P
2011. jún. 9. 07:05
 42/50 anonim válasza:
74%
Én örülök, hogy László Attila nyert. Én neki szurkoltam. Miért baj az, hogy gyerek? Nagyon szép hangja van. Ádám is nagyon jó volt, Teca valóban nem.
2011. jún. 10. 08:32
 43/50 anonim válasza:
100%
Nektek jobna tetszet az a kö***ög csávo akinek zeneegyetemi diplomája volt?(hála istenek az elején kieset!) joe csak krákogot mint norbi az Xfaktorba. Ádám volt a legjob de azét Attilát miért kel leparasztozni?? Aki Erdélyiből jöt az mind paraszt vagy mi van? Ejsze ck aaz a fa*fej fluor, sp s aza se*arc justin biber lehet nagysztár? biber miért nm parszt? hát fluor?
2011. jún. 10. 15:15
 44/50 anonim ***** válasza:
81%
Előző: nagy részben egyetértek veled, bár ettől a sráctól nem vagyok elragadtatva. De szerintem Király L. Norbi és Joe ég és föld, Joe javára. Norbi tényleg borzalmas, de Joe szerintem jó volt.
2011. jún. 10. 15:39
 45/50 anonim válasza:
100%
Gratulálok neki és mindaz mellett meg is érdemelte. Persze a többiek is jók voltak. Nem irigylem tőle. További sok sikert kívánok Neki.
2011. jún. 11. 20:16
 46/50 anonim válasza:
Én néztem, de egyetlen szavazatot nem küldtem, mert a valóvilágnál csalást tapasztaltam. Én nem növelem az Rtl kasszáját.
2011. jún. 11. 20:41
 47/50 anonim válasza:
100%

Aki idáig eljut, az nem lehet tehetségtelen. A Teca sem az, de megfagyott bennem a vér, amikor 2x is elismételte, hogy ő mennyire örülne annak az első helynek..(nem sok önkritikája lehet).

Végső soron ez egy verseny, ahol a szavazatok döntenek. Meg tudom érteni, ha több tízezer jött Erdélyből. Iszonyú, amiket itt írtok, hogy paraszt, meg tájszólása van...Majdnem minden magyarnak táj-szólása volt (pl. a felvidéken ugyanúgy, mint a vajdaságban), csak akkor még nem volt televízió, hogy egységesüljön. Székelyföldön nem sérült a hangzás, mert az egyetlen közösség (nem azonos az erdélyi magyarokkal), ahol az eredeti, évszázados hangzás megmaradt. Mellesleg sírva fakadnak, ha odatéved egy anyaországbeli magyar, ti meg leparasztozzátok... A tájnyelv mellesleg nem csak hangázst jelent, hanem a nyelvszek észreveszik a szófordulatokból, ki honnan származik-legfeljebb nekünk azért nem tűnik már föl (fel), mert mindkettőt (mind a kettőt) használjuk, hagy (had) ne oroljam.

Egyébként sem hiszem, hogy az RTL-nél a döntőben csaltak, sokkal inkább tavaly a TV2-n. Lehet, hogy a székelyeknek azóta viszketett a mobiltelefon a kezében, amikor egy többször a zsűri által megmentett harmadrangú varietészínésznőt hoztak ki győztesnek, mert ott aztán tényleg arra használták fel a szereplőket, hogy melyik mennyit hoz a konyhára. Amikor meg nem volt rá szükség, egyszerűen kiejtették.

Amúgy: itt nem láttátok a zsűri arcát? Lefagyott a mosoly, mert az AP-t akarták kihozni győztesnek. (April Project , azaz-gondolom-mivel akkor indult a verseny, ők lettek az árlisi prodzsekt, az átlagmagyar meg ilyenre nem szavaz...) A TV2-n a Friderikusz meg az előtt búcsúztatta a Szíj Melindát, amikor még szavazás sem volt...

Sztem az Attilára a legtöbb szavazat külföldről jött, számomra érthető okokból és előszereteti alapon, a második biztos, hogy a harmonikás, én pedig mindegyiknek sok sikert kívánok, mert úgy is az idő dönti el, kiből mi lesz a való életben.

2011. jún. 16. 11:38
 48/50 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 06-16 11:38

Teljes mértékben egyetértek ezzel a Válaszolóval!

Ő tudja mit beszél, és igazat is mond, nem csak azt irja amit másoktól hallott, sem azt amit ő akar hallani,amit ő talált ki, hanem a szín tiszta igazat, ami VAN.

Végre egy ilyen válaszoló is létezik!Ment a pont Neki...

2011. jún. 20. 19:27
 49/50 anonim ***** válasza:
100%

"A székely is magyar,de egy kicsivel több annál...több annál mert neki idegen országban,idegen körülmények között kell megmaradnia magyarként"-mondta Ráduly Robert,Csikszereda polgármestere egy egyetemi ballagó beszédében,és igaza is van.

Egy erdélyi

2011. jún. 21. 21:32
 50/50 anonim válasza:

Én úgy tudom, hogy a székelyek úgy tartják magukat magyarnak, hogy nem szeretik ugynakkor, ha egy kalap alatt emelítik őket az erdélyi magyarokkal.

Azt, hogy erdélyi magyar a karéj magyarságára vonantoztatják, akik nagy többségben hajlandónak mutatkoztak kollaborálni a románokkal (abban a történelmi időben, amikor Erdély elcsatolásának az ideológiai alapját fektették le közvetlenül Trianon után). Nincsenek vegyes házasságok és értékrendek. Ezt a disztinkciót szerintem sem érdemes használni, mert félreérthető, de abban egyet értek a korábbi hozzászólóval, hogy nekem is ez volt a személyes tapasztalatom.

2011. jún. 22. 09:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!