Mit nézzek ma a tv-ben?
Nem tudom,hogy meddig szoktál fent lenni,de ma lesz este(igaz,holnap du.14:00-kor is) a St.Trinians,a Film +-on 21:10-kor,holnap 13:45-kor adják.RTL-en 16:n5-kor megy a Sheena,a dzsungel királynője,ez nagyon jó film,sorozata is van.(A St. Trinians nagyon humoros,inkább komédia,az igazgatónő egy férfi,nőnek öltöztetve).TV2-n megy a Bűbájos boszorkák 16:35-kor,Duna TV-n eset 9-kor kezdődik A kincses Sziget kalózai(szerintem ez az összes feldolgozásban csak jó lehet).MGM-en 18:35-kor megy a Kísértethistória(am.vígjáték).Ha van HBO-d,akkor 15:20-kor megy a Scooby Doo Abrakadabra!(ez nagyon jó mozimatiné-szerűség,és ha már a Scooby Doonál tartunk,a Cartoonon lesz 18: 10-kor egy SCooby Doo mozi). 13 éves vagyok,3 éve nem nézek rajzfilmeket,de ezt mindig megnézem,minden szombaton megy ilyen Scooby-mozi.A Film+2-n lesz kilenckor a Kipurcant a bébicsősz,anyának egy szót sem! .
Amúgy meg vegyél elő egy TV-újságot,és keresgess,mi nem tudjuk meg a kérdésedből,hogy milyen műsorokat szeret(het)sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!