Szervál kérdése:
Milyen horrort nézzek?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel horrort szeretnék nézni 15éves vagyok(nekem bármilyen film jó)de a 11 és 14éves barátaim nem szeretik a komoly horrort.Úgy szeretnék hogy ne legyen nagyon ijesztő,de lehet véres.(Bármilyen horror jó csak ne horrora akadva :D )2010. aug. 5. 15:24
1/6 A kérdező kommentje:
Amugy este nézzük szóval ijesztő lenne légyszives ne verj át...
2010. aug. 5. 15:40
2/6 anonim válasza:
Véres de nem ijesztő horrorfilm? Azt hiszem a "Véres valentin" jó lenne nektek, csak vigyázzatok nehogy 3D-s verziót nézzetek mert ahhoz mozi kell meg szemüveg. De ha ez nem, akkor ott van még a "13 kísértet" az is véres, mégse túl ijesztő.
3/6 anonim válasza:
11 éves barátok? Akk inkább a Zombielandat nézzétek meg... szerintem nektek az is bőven elég.
4/6 anonim válasza:
Én 11 évesen nagyon szerettem az Átok 1 ,2 vagy 3.részét(főleg ijesztgetős).abban nincs vér,viszont ijesztő,de a Véres Valentin(félig thriller félig horror),A túlvilág szülötte(kicsit ijesztgetős), és az Ezt Éld Túl!(érdekes és izgalmas)(vagy a TKban általában Stay Alive! címen van) című filmek is jók.Én ennyiről tudom azt mondani hogy 11 évesen végig tudjátok nézni.Jó filmezést!
5/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. febr. 19. 19:32
6/6 anonim válasza:
A fűrészt inkább trailer nem
Ijesztő viszont izgalmas és jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!