Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Filmek amiknek a végén hatalma...

Filmek amiknek a végén hatalmas csattanó van?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 21:18
1 2
 11/15 Andrispapp97 ***** válasza:
jólvanna ,mér baj?:D:D
2011. jún. 16. 13:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Mert abból amit lerírtál, abból lehet arra következtetni hogy mi a film csattanója.
2011. jún. 29. 13:43
 13/15 anonim válasza:
Tökéletes trükk,alvilági játékok ,mágus Mind a 3 olyan hogy tátva marad a szád a végén , ha a csattanós filmeket szereted! Ajánlom még a Forráskódot az is hatalmas de nem sorolnám ez a 3 közé .
2011. júl. 14. 14:45
 14/15 anonim válasza:

Valaki írta a Remember Me-t.

Megnéztem,halál gyenge film, semmi köze ahhoz, amire a kérdező gondolt, és még csak rá is lehetett jönni. Gondoltam egy tini csaj lehetsz, más nem ajánlana ilyen filmeket.Már az elején megláttam ezt az Alkonyatos gyereket, tudtam, hogy nem lesz jó, de azért megnéztem, kár volt! Időpazarlás!

2015. szept. 27. 02:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem a Maradj (Stay) című, 2005-ös film volt nagy "hűha" (ha nem értenéd, a port.hu fórumán Spoiler-jelzőkben kivesézik). Hasonló témájú a Jákob lajtorjája is. A Hatodik érzék-et már írták, de bennem is nagyon megragadt.
2016. jan. 29. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!