Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szólsz, h Veronika lett a...

Mit szólsz, h Veronika lett a feleség?

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 21:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Olgát kellett volna választania! Jól megszívatta! Minek hívta vissza Olgát? Ez elég tahó dolog volt Alekosztól. Ennyi erővel választhatott volna Magdi és Veronika közül. Megérdemlik egymást Veronikával, mert mindketten ugyanolyan tahók. Ha nem lesz pénz majd Veronika is lefog lépni a hülye Alekosztól.
2011. máj. 29. 21:43
 12/16 anonim ***** válasza:

Mikor kérdezte Veralibát Alekosz anyukája, hogy képzeli a közös kasszát, az csak hümmögött-hammogott.

De benn a villában meg sorolta, hogy utazni akar, meg Forma 1-re menni stb., na ebből már lejött, hogy egy számító liba. Ezek után Alkeszosz megérdemli, hogy kisemmizzék. Szerintem a rajongói nagyot csalódtak most benne.

2011. máj. 29. 22:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is Alekosz rajongó VOLTAM! Ezek után már azzal sem elégszem meg, hhogy ő nyerte meg a VV-t.
2011. máj. 31. 00:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsó hozzászólásokkal.

Sok mindent elárul az, hogy Veronikát választotta, és nem Olgát. A két csaj tényleg tűz és víz, had ne keljen ezt részleteznem.:P

2011. máj. 31. 08:54
 15/16 anonim ***** válasza:
2011. máj. 31. 16:51
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Hát jobb mint az a létra majom. -.-"
2011. jún. 1. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!