Kit fog ma választani Alekosz?
Már nem azért..de aki nem tud értelmes választ adni meg nem nézi a műsort az minek ír ide?? Úristen mennyi lelki sérült nyomorék van itt..
Amúgy a kérdésre válaszolva remélem Olgát :D
"Az a lelki sérült nyomorék, aki a család és gyerekei helyet ilyeneket néz, mert ennek az egésznek semmi köze a valósághoz."
:'DDDDD
Ennél röhejesebbet sem olvastam még. Tehát ha jól értem, akkor te nem foglalkozol semmi mással a családodon kívül, illetve semmi olyasmivel, ami távolabb áll a valóságodtól? (Ja, mert egyébként ez szubjektív fogalom.)
"Már nem azért..de aki nem tud értelmes választ adni meg nem nézi a műsort az minek ír ide?? Úristen mennyi lelki sérült nyomorék van itt..
Amúgy a kérdésre válaszolva remélem Olgát :D"
Na, erre csak ezt tudom mondani en is! Csak epp arra aki arra elvez otthon, hogy ki kit akar megk*rni a tv-ben, maunikaso, gyozikso, valovilag zombik akiknek ez a szellemi merce. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!