Erzsi most védett ebben a körben a való világban? Vagy őt is ki lehet vinni párbajra? Szerintetek kit fog választani Anikó?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 19:06
1/10 anonim válasza:
Erzsi :))))))))))))
nem védett
szerintem Évát viszi ki
2/10 anonim válasza:
nem védett amúgy, és szerintem is évát viszi ;)
3/10 A kérdező kommentje:
De miért nem? Ő nyert a múltkor
2011. ápr. 27. 19:11
4/10 anonim válasza:
Ez a szabály :) Ugyanis ez az utolsó kiválasztás..most kezdődik az igazi "harc" a nyereményért :)
5/10 anonim válasza:
Szerintem is Évát viszi ki Anikó. Pedig ez egy játék aminek nagyon sok pénz ház és autó a díja, szóval jobban járna ha Jerzy-t vinné ki. . . Ha Jerzy ellen veszít akkor Éva ellen nem lehet még fele annyi esélye sem...Szóval a leggyengébbet kéne kivinni. Szerintem mindenki azt tenné, ha ilyen nagy lenne a "tét"...
6/10 anonim válasza:
de honnan tudod h Jerzi a legygyengébb?
7/10 anonim válasza:
Anikó még soha nem párbajozott, honnan lehet tudni, hogy ő mennyire erős?
8/10 anonim válasza:
Anikó Évát választotta, de mi a heródesnek maradt bent Erzsi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!