Ki esett ki az estéli CsillagSzületikből? És mi a véleményetek a versenyzőkről?
a május 21-ből az everdance...
én lászló attilát nagyon szeretem meg az april projectte! akit nagyon nem szeretek az a gomes.... de csak a kinezete miatt amugy mostmár kezd egyre szimpatikusabb lenni....
A bentmaradtak közül mindenkit kedvelek.
Az Appril Project-et sokáig nem értettem, miért maradt bent, de az utóbbi pár fellépésük már nagyon tetszett, így rászolgáltak nálam (is), hogy ott legyenek.
Tecát kedvelem a legkevésbé, de ügyes lány.
László Attila az elejétől fogva nagy favorit, éppúgy ahogy Ádám is.
Gomes-t szintén csípem, szimpatikus, meg bírom, hogy olyan dilinyós, és számomra eredeti is, mert eddig ilyet nem láttam.
Mr Joe-ért haragudtam nagyon, hogy kiesett, de legalább utána sorban kiesett Timi Chen, és az Everdace, akiket én sokkal inkább hajítottam volna ki helyette.
Ádám a kedvencem az elejétől fogva! A most szombati előadás frenetikus volt, amúgy is imádom a Négy évszakot.
+ a másik az Appril Project, fantasztikus, és a zenék is, amiket válogatnak nagyon jók, bár az elején még annyira nem bírtam az őket.
Gomes a legnagyobb kedvencem!!!:-)
László Attila a 2.nálam
a többi kieshet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!