Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » South Park vagy Family Guy?

South Park vagy Family Guy?

Figyelt kérdés

szerintetek melyik a jobb? és miért ?:)

18/F

2011. máj. 21. 23:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
Utolsóval értek egyet. Meg eleve a 'fíling' miatt is South Park.:D
2011. jún. 24. 19:12
 12/15 Tejesembeer válasza:
100%
egyértelmű South Park ! <3 nincs bajom az FG se de sztm ez emberi kérdés kinek melyik humor jön be inkább. Nekem azért az SP mert szeretem benne a politika,celebek,sztárok kifigurázását ! Meg mondják benne a tutit ! Nekem az FG poénjai annyira nem jönnek be de nincs vele bajom.
2012. okt. 2. 23:44
 13/15 anonim válasza:
100%
a family guy jó, de a South Park üt mindent
2013. jan. 2. 23:34
 14/15 anonim válasza:
Mindkettő! :)
2016. okt. 25. 20:48
 15/15 Garrison 2001 ***** válasza:

Én a Family Guy-t rühellem, a South Park viszont az egyik kedvenc rajzfilmem. A Family Guyban annyi a jó, hogy nincs benne olyan sok káromkodás és nincsenek olyan durva dolgok benne. Viszont szerintem a történetek borzalmasan laposak benne, és semmi mondanivalójuk nincsen. Az epizódok tele vannak cutaway jelenetekkel, ami lehet hogy van akinek bejön; de én megőrülök tőlük. Eleve erőltetettnek érzem ennek a mesének a humorát, plusz egyes jelenetektől egyenesen hátast dobok, pl. amikor Peter és a kakas öt percig verekszenek, amikor csak úgy random összeveri egyik szereplő a másikat vagy amikor Brian hosszabb ideig folyamatosan csak hány.. Egyszerűen ennek a rajzfilmnek a humora nekem nem jön be.

A South Park-nak főleg az 5.,6.,7.,8. és 9. évadját szeretem. Azt szeretem az epizódokban, hogy általában van bennük valami mondanivaló, amit Stan és/vagy Kyle fogalmaznak meg a részek végén. Azt is bírom, hogy társadalomkritikaként szerintem a sorozat ütősen reagál az amerikai eseményekre. A kedvenc szereplőm Butters mert kis naiv, jóindulatú, és ezért olyan kis cuki. :) Azt bírom még a South Parkban, hogy míg a FG ok nélkül, undorítóan fikázza a kereszténységet (lásd pl. Fekete Jézus..), addig a South Park ugyan bemutatja az egyház visszásságait (pl. amikor a 410-411es epizódokban a pap a pokollal fenyeget mindenkit, aztán a gyerekek rajta kapják egy nővel a gyónófülkében; vagy a 608as részben, amikor Maxi atya megtudja, hogy a katolikus egyházban szinte minden pap molesztálja a gyerekeket); de ugyanakkor megmutatja a kereszténység pozitív oldalát is (pl. amikor a 302es részben Stan arról beszél az apjának, hogy azt kell tennie, amit Jézus tett; vagyis nem a saját nyűgjén kell paráznia, hanem a többi ember érdekét kell szem előtt tartania).

Lehet, hogy a South Park kicsit durvább a FG-nál; de a maga módján szerintem akkor is egy értelmesebb és elgondolkodtatóbb rajzfilm. :)

South Park: 9/10

Family Guy: 4/10

22/F

2020. ápr. 3. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!