South Park vagy Family Guy?
Figyelt kérdés
szerintetek melyik a jobb? és miért ?:)
18/F
2011. máj. 21. 23:43
1/15 anonim válasza:
Family Guy. Mostanában az tűnik érdekesebbnek.
2/15 anonim válasza:
Az utóbbi időben a South Park egyre nézhetetlenebb, ezért egyértelműen Family Guy. Remélem ez a sorozat nem jut a South Park sorsára.
3/15 anonim válasza:
Family Guy, mert egyszerűen jobban bejön ez az idióta humor, amit képviselnek.
4/15 anonim válasza:
A Family Guynak talán valamivel egyenletesebb a színvonala, viszont a South Park bizonyos részei bármelyik FG-t kenterbe verik (legutóbb pl. a "hererákosos"-epizód), ugyanakkor egyes részek pedig feltűnően gyengék (pl. legutóbb a Facebook-os epizód).
Ha a kettő közül választani kell, azt mondom: South Park, már csak azért is, mert ha nem lenne/nem lett volna South Park, Family Guy (meg Cleveland Show, Firka Villa stb.) sem lenne.
6/15 anonim válasza:
Most a South Park új évadja kijött és eddig elég nagyot ütött.De Family Guy azért.:)
7/15 anonim válasza:
Family Guy.miért?mert viccesebb,azért
8/15 anonim válasza:
Mindkettő nagyon jó :) Amúgy a facebookos sp rész szerintem betalált :)
9/15 anonim válasza:
Family Guy, mert a South Park ratyi.
10/15 anonim válasza:
szerintem south park, mert engem a family guy-ban lévő cutaway jelenetek az őrületbe kergetnek ráadásul nem is viccesen és eröltetettek, és tele van pakolva velük a játékidő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!