Szerintetek melyik a legszarabb-idegesítőbb reklám reklám?
Én személy szerint mindegyiktől agyvérzést kapok.Éppen ezért hónapok óta nem is néztem egyet sem.A müsoraimat előre felveszem,inkább várok egy-két órát és a reklámokra gőzerővel rátekerek.
A hajsampon reklámoktól vert a viz,mert tudom,hogy egy nagy kamú az egész.Szar samponokat akarnak mindenkire rásózni.Igaz,hogy a modell haja egészen mástól csillog- villog a reklámban, de sebaj....vigyék.
Nem nagyon tévézek mostanság. Hasonlóakat gyűlölöm, mint amit az előző írt. Ha választani kéne, akkor a Mártikámnak megírjuk levélbe a vizelési problémákat vagy tudja a tököm mit reklám.
Bár nekem van egy szerethető reklámom, amit múltkor linkeltek:
A pöttyös guru reklámjától úgy ki tudok borulni,hogy szét tudnám verni a tv-t.Egy csoki reklámot így megcsinálni...ráadásul a gyerekek szeme láttára!Most képzeld el,mit mondasz a gyereknek mikor kérdezi:a bácsiról,hogy jön le a ruha,és miért esik a padlóra?
Én nem tudtam neki elmagyarázni,csak hebegtem-habogtam,mikor megkérdezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!