Alekosz Olivérrel tárgyalta meg az új műsorban való részvételét, úgy ahogyan azt nekünk tegnap bemutatták?
Nem,ez csak a formaság kedvéért volt. Miért mégis mit gondoltál,hogy majd megmutatják,ahogyan az rtl fejeseivel beszéli meg mennyi pénzt markolhat fel érte?
Nanemá! :)
Én se lepődnék meg azon, ha véletlenül kiderülne, hogy már a villába megtudta ezt. De szerintem ha nem is tudta akkor se lehetett volna neki nemet mondani, mert olyan szerződésbe áll az RTL-el.
Az amit bemutattak, hogy így tudta meg, hogy műsora lesz az vicc volt:) Legalább úgy megcsinálhatták volna azt a felvételt, hogy ne legyen ennyire feltűnő, hogy meg van játszva...:)
Ez a felvétel nagyon gáz volt:S
Szerintem már tudták nagyon jól, mielőtt beköltözött a villába, hogy ebben az emberben minden adott egy ilyen műsorhoz, amit azzal a bányarém nővel végül lefújtak, csak kivártak.
Igen bizti Oliverrel targyalta ezt meg,amikor Oli bent volt vendegkent.Ez csak formalitas volt.
Bar azt is el tudom kepzelni hogy mielott bement mar akkor tervben volt ez,ez magyarazna a hihetetlen csajozasi maniajat,az meg magyarazna hogy miert kellet neki ilyen musort csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!