Miert playbackeltek a Valo vilagban amikor bemutattak a 2 szamot?
Figyelt kérdés
szerintem ez egy eleg rosz dontes volt,hisz ha egyszer eltudtak enekelni akkor ezuttal is meg kellett volna..nem??2011. márc. 6. 10:33
1/6 anonim válasza:
Ugyaaaan,ez Magyarország!:D Mi vagyunk a playback királyai!:D Nem is értem mit vártunk,szerintem szánalmas volt,mert egyik sem énekes,nem is azért csináltál,akkor meg sokkal eredetibb lett volna ha legalább kicsit énekelnek... :D
2/6 Thurston válasza:
Még a playbackelést is szörnyen csinálták, biztos nagyon élvezetes lett volna egy élő előadás.
3/6 anonim válasza:
Thurston ebben igazad van,de akkor is már szánalmas,hogy nálunk az a magyar zene ,hogy idióták tátognak egy hülye szövegű dalra. :D
Ez meg ugye elvileg nem egy komoly szám lett volna,szóval semmi szükség nem volt arra hogy ilyen komoly playback-produkciót nyomjanak. :D
DE igaz,így is meg úgy is gáz.:D
4/6 Thurston válasza:
Ja, végülis erre akartam kilyukadni. Alapból baromság volt ez a zenehét.
5/6 anonim válasza:
Mert egyik sem énekes, és borzalmas hangjuk van. Tudod, amit felénekeltek azt feljavították, nem is kicsit, élőben pedig azt nem lehet. De nem is titkolta senki, hogy playback.
6/6 anonim válasza:
sz*r hangal mit tehetnének..
és énekesek , előadók több évig tanulják gyakorolnak
ez a playback is nehezen jött össze..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!