Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki nyeri meg a vv4-et ma este?

Ki nyeri meg a vv4-et ma este?

Figyelt kérdés
Jerzy szerintem gyenge,esélytelen erre,Éva egy iszákos ja és az Alekosz is az.Alekosznak ott lesz a műsorra keddtől és ezért nem nyerhet ezt olvastam valahol,Éva meg ha megnyeri a lakásból kupleráj lesz és a pénz is elherdálja.
2011. máj. 8. 14:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
15:00 egyetértek veled,kíváncsian várom a végét :-)
2011. máj. 8. 15:07
 12/18 Thurston ***** válasza:

"Ma 14:44

Hogy jössz Te ahhoz,hogy engem marhának hívj?!Ki vagy Te?!

Ezzel csak saját magadat minősíted!"

Szerintem aki itt hülyét csinál magából, az te vagy.

2011. máj. 8. 15:29
 13/18 A kérdező kommentje:

Én egy kérdést tettem fel mert kíváncsi vagyok a véleményekre,de Ti nem a kérdésre válaszoltok hanem engem kritizáltok.Menjetek a ....-ba!

Na pá én lépek innen a mocskok közül,értelmetlen oldal,ma regisztráltam, de elég is volt.

2011. máj. 8. 15:41
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Ezek az indokok, hogy Alekosz miért nem nyerhet..xD

"Alekosznak ott lesz a műsorra keddtől és ezért nem nyerhet"

"mert akkor neki rengeteg elfoglaltsága lenne, mint nyertes, és nem az lenne a dolga, hogy visszamenjen nőt keresni magának." :D

Egy cseppet már unalmas azzal jönni, hogy azért nem nyerhet Alekosz mert lesz egy saját műsora. A Való Világ és az ő műsora két teljesen más dolog. Nem hiszem, hogy attól ne nyerhetne mert neki saját műsora lesz. Szerintem annak kell nyernie aki az 5 hónapon át szórakoztatta az embereket és érdemes volt miatta nézni a műsort. Nos szerintem Alek pont egy ilyen személyiség volt.

Hajrá Alekinnyó!:D

2011. máj. 8. 16:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Alekosznak nagy rajongótábora van, főleg Olivér miatt is, de nagyon sokan utálják is, mert érzelmi analfabéta, gonosz kis számító irigy dög :-) És ők ugye mindigis 2en voltak Évával, de Évára eddig is csak az Alek rajongói szavaztak, neki nem nagyon lehetnek saját szavazói, ő fog kiesni elsőként. Mindenki Jerzy-re fog szavazni, aki Alekoszt (meg Évát meg Olivért) utálja. Remélem, Jerzy nyer!
2011. máj. 8. 16:25
 16/18 anonim ***** válasza:

ÉVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Te nyerd meg!!!

2011. máj. 8. 16:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Vagy én vagy Alekosz.
2011. máj. 8. 20:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Éva már nem.
2011. máj. 8. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!