Be van készítve a pezsgő a hűtőben, ha a kedvenced jön majd ki ? Sokat idegeskedsz miatta ? Szúrkólni fogsz ? Átjönnek a szomszédok is ? Különleges paty hangulat lesz mint valami main event eseményen ?
Ki leszel borulva ha nem ő győz ? Örülni fogsz ha ő győz ?
az elözö vagyok nem montam hogy nem fogom nézni de má vége lehetne mer vasárnap este a rtl klubbon jo film szokott menni de ez a sz@r miatt minden héten elmaradt!Ja és nem szeretem az ilyen tetü ********* müsorokat********
2011. máj. 8. 09:09
12/29 anonim válasza:
de érdekes kinézi ezt a másort ha senki se nézi:DD
2011. máj. 8. 09:12
13/29 anonim válasza:
*ki nézi ha senki se nézi
2011. máj. 8. 09:12
14/29 anonim válasza:
jaaj ne is mond már alig váom :D I.alekosz II.éva III jerzy
2011. máj. 8. 09:21
15/29 anonim válasza:
mindenki csak fikázza de bármire megesküszök hogy este 7kor bekapcsoljátok a tévét :D tiszta gagyik vagytok
2011. máj. 8. 09:23
16/29 anonim válasza:
Be van készítve a pezsgő a hűtőben, ha a kedvenced jön majd ki ?
Majd megkérem Aput, hogy bontsunk pezsgőt, mert VÉGRE VALAHÁRA vége van ennek a szarnak... egy-két hónap múlva már nem fogom hallani, hogy Jerzy így meg úgy, Éva mekkora mocsok, stb... végre, nyugalom és béke. Mégis az milyen már, hogy este 7-től majdnem éjfélig ezt a gerinctelen tetű műsort adják? Fel kéne már robbantani ezt a mocskos RTL-t.
2011. máj. 8. 09:42
17/29 anonim válasza:
-Nincs a pezsgő bekészítve (nem is lesz)
-Nem idegeskedem rajta, inkább csak kíváncsi vagyok
-Fogok, igen
-A szomszédok nem jönnek át
-Party hangulat vasárnap este? Oké, akkor holnap reggel 5:10-kor te kelsz fel helyettem, és mész suliba :)
-Nem leszek kiborulva
-Örülni fogok, ha az győz, akinek drukkolok.
Van még kérdés?
2011. máj. 8. 10:19
18/29 anonim válasza:
NEM kapcsolom be a néphülyítőt sem emiatt,sem más miatt,mert nem érdekel.
Azt se bánnám,ha nem lenne tévém,van,hogy napokig be sem kapcsolom.
2011. máj. 8. 10:41
19/29 anonim válasza:
1et nem értek.Ha nem nézitek a VV-t,le se sz.rjátok,akkor minek válaszoltok ilyen kérdésekre.???
2011. máj. 8. 11:34
20/29 anonim válasza:
ma 11:34 azért mert gagyi ge.cik :D hogyne néznék,csak épp kiesett a kedvencük és ezért szidják a műsort... magamból indulok ki,ha valami műsor,zenész,előadó nem tetszik én azzal nem foglalkozom,nem olvasom el az újságcikkeket róla,nem nézem a műsort,nem halgatom meg a zenéjét,nem kommentelek a hozzájuk kapcsolódó témákhoz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!