Készülsz a sulira? Ismételgetsz?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyit, hogyan és miből?
Normális válaszokat! :D
2011. aug. 18. 09:40
1/12 anonim válasza:
Háát, annyira nem szorulok rá az átlagom most 4.6 lett.de azért amiből ötös voltam azt is átnézem pár anyagot, angolból csak a szavakat, matekból átolvasom a képleteket, meg gyakorolgatok.
2/12 anonim válasza:
Én most megyek gimibe, de nem igazán foglalkozom az ismétléssel... vagyis...mit ismételjek? Azt sem tudom mi vár rám... :)
3/12 anonim válasza:
hát persze, egész nyáron csak tanultam, én vagyok a legnagyobb stréber... :D:D xD
minek? :D azért van az iskola hogy ott tanuljunk, most pihenő van :D
4/12 anonim válasza:
Én nem készülök... majd iskola időben
azért van a szünet h pihenjünk :D
5/12 A kérdező kommentje:
Tudom én sem vagyok stréber, de azért picit parázok..mert kb mindent elfelejtettem.
2011. aug. 18. 11:28
6/12 anonim válasza:
Én ismételnék, ha lenne időm. De nincs, ugyan is egész nyáron nyelviskolába járok, és ez elveszi minden időmet. Japánul tanulok :))
7/12 anonim válasza:
Hát én a gimit fogom kezdeni,ugyhogy egy pár anyagot elolvasgatok,monadjuk nem nagyon van rá szükségem,de új sui,új tanárok,szóval kicsit parázok,hogy mi lesz:)
8/12 anonim válasza:
Én most alaposan elkezdtem ismételni, mert én most megyek 8.-ba és az első félévben nagyon hajtanom kell, hogy jól sikeredjen a félévi bizi és felvegyenek abba a suliba, ahova nagyon szeretnék menni. A felvételire is gyakorolgatok! :)
9/12 anonim válasza:
Szurkoljatok! 9 hónap múlva érettségi!
10/12 anonim válasza:
Hát én is a gimit fogom kezdeni... én is elfelejtettem kb mindent, ezért a fontosabb szabályokat,képleteket átismételtem és eszembe is jutott minden. Szerintem ennyi tanulás elég nyárra. :) esetleg ha valami nagyon nem megy azt gyakorolhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!