Emlékszik még valaki a Játék határok nélkül című műsorra?
Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 22:10
11/25 anonim válasza:
A kecskeméti csapatba benne volt a napközis tanárom! :D
12/25 anonim válasza:
nagyon jo müsor volt,kár hogy nincs már,szivesen nézném.
13/25 anonim válasza:
De szerettem azt a műsort! Kár hogy már nincs! Emlékszem még a mamám fekete-fehér tévéjén néztem az első adásokat, nem volt egyszerű menet megkülönböztetni egymástól a csapatokat :D
14/25 anonim válasza:
Tegnap youtube-on nosztalgiázgattam (Micimackó zenéje, meg több a Disney sorozaté, amit a '90es években adtak:D) és ráakadtam ennek a műsornak a főcímére:) Bár nem nagyon emlékszek, mikor adták?
15/25 anonim válasza:
ha tévés vetélkedőről beszélgetünk otthon, tesóm mindig mondja, h az volt a legjobb. nekem sajnos nem rémlik :(
16/25 anonim válasza:
Magyarországon az MTV-n volt látható 1993 és 1999 között.
17/25 anonim válasza:
18/25 anonim válasza:
Imádtam, youtube-on vissza is szoktam néha nézni a részeket, csak eléggé rossz minőségűek.
Valahol volt róla szó, hogy újrakezdik, erről valaki tud valamit?
19/25 anonim válasza:
Jaaajj de szerettem!!! És Jaaajj de jó lenne, ha valóban lenne ismét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!