Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nézitek a nekedvalót? :D

Nézitek a nekedvalót? :D

Figyelt kérdés

aztakibeb**zott k**va életbe ezt nemhiszem el:D

Ilyen primitív Éva drukkereket bazze,(és ezzel nem akarok általánosítani, most csak a műsorban lévőkről beszélek.)

De b*zze ilyen szarul érvelni, na meg ahogy beleélik magukat hát elég szánalmas:D

2011. máj. 2. 15:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Jah Mónika show feeling megvolt:D
2011. máj. 2. 16:41
 12/21 anonim ***** válasza:
Az első csaj a Zsuzsi undorító és közönséges, mint maga Éva, hol tudták ezt összeszedni?
2011. máj. 2. 17:45
 13/21 anonim ***** válasza:
58%
Ja, de azzal nincs gond,hogy Anikó azt mondta pofán vágnálak. Ő csak felállt, hogy akkor tegye. Anikó is beszélhetett volna normálisan.
2011. máj. 2. 20:02
 14/21 anonim ***** válasza:
Háhhá, én ezt nem láttam. Valaki tud linkelni valahonnan?
2011. máj. 2. 20:13
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nevetséges volt a nő. Ezt az is elismerheti, aki nem Anikó rajongó.
2011. máj. 2. 21:48
 16/21 anonim ***** válasza:
47%
Anikó volt szánalmas.
2011. máj. 2. 21:55
 17/21 A kérdező kommentje:

Anikó nem azt mondta hogy pofán hanem hogy szájon.

Nem mindegy a megfogalmazás...

Mellesleg Éva is ugyanígy vagy még durvábban reagált volna ebben biztosak lehettek, miután odamegy egy nő és idegbeteg stílusban, koholt vádakkal szid már vagy 5 perce.

Anikó pont jól kezelte a helyzetet, oda is szúrt neki demégis kulturált keretek között, ezt elfogultság nélkül mondom.

2011. máj. 3. 13:20
 18/21 anonim ***** válasza:
Az az Éva drukker nem volt 100as.
2011. máj. 3. 13:48
 19/21 anonim ***** válasza:
Néha belenézek a Neked Valóba, láttam már ott többször is azt a csajt. Mindig nagyon közönségesen viselkedett, sokszor szólt neki valamelyik műsorvezető vagy akik mellette ültek hogy nyugodjon már meg, mert állandóan dobálta magát meg ordítozott mint egy idegbeteg. Jól mondta Ani, a viselkedésével saját magát járatta csak le. Nah kinek kell a nyugtató...
2011. máj. 3. 14:54
 20/21 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 16:27 vagyok.

http://www.youtube.com/watch?v=oSVw4Qwz8Do

tessék. :D

2011. máj. 4. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!