Nézitek a nekedvalót? :D
aztakibeb**zott k**va életbe ezt nemhiszem el:D
Ilyen primitív Éva drukkereket bazze,(és ezzel nem akarok általánosítani, most csak a műsorban lévőkről beszélek.)
De b*zze ilyen szarul érvelni, na meg ahogy beleélik magukat hát elég szánalmas:D
Azt bírom még hogy olyannal támadnak vissza amiben a kedvencük a gyenge:D
Amikor a csaj mondta ugye Anikónak hogy kell e neki egy üveg pia.Tipikusan a buták fegyvere ez a fajta ellentámadás...
Ilyenkor szájhősködnek hogy huhh Anikó is volt részeg.Jah csak Anikó nem napi rendszerességgel iszik, nem önti össze a pohárban megmaradt piákat amíg a többiek az udvaron vannak, nem könyörög Alekosznak hogy adjon már neki a pohár pezsgőjéből stb:D
Amúgy egy kérdés:Ki az aki nem volt még részeg huszonéves korára?Max. a papok vagy az apácák.
Nem támadásnak intéztem az előző kommentem csak tényeket írtam le és érveltem a primitív p*csa ellen.
Csak még mielőtt leharapnák a fejem az Éva drukkerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!