Ki megy vissza ma a villába Anikó vagy Éva?
Bocsánat,javitom magam :
"Mi legalább nem pontozunk le mást azért,mert nem annak szurkol,akinek mi!"
Igy már megfelel?Amúgy szerintem nagyon jól tudod,hogy mit akartam ezzel mondani,de persze egyszerűbb belekötni,mert nem tetszik ha valaki leirja az igazságot. :)
Anikónak szurkoltam..és,hogy mért..?! azért,mert nem vagyok kiváncsi egy részeg,ostoba,nőket megszégyenítő teremtményre...Lepontozhattok,mert nagy ívbe szarok rá..mindenkinek lehet véleménye és ez az én és remélem még sok NORMÁLIS ember véleménye.Magyarországnak úgy néz ki ez kell,a sok részeg,semmirekellő ember.Amúgy érdekes,hogy végig Jobb oldalon volt Anikó képe,a végső eredménynél pedig baloldalon...Nem számít ki mit mond,igaziból Anikó nyerte volna ezt a párbajt,nem pedig a részeg boszorkány.Remélem nem Éva nyeri meg a VV4-et,még ezesetben mindig inkább Jerzy,mint a 2 alkoholista.(Várom a lepontozásokat édessziveim.;))
ui:Grat az RTL klub ill. a VV szerkesztőségének,a sok okádékért!
"Ne feletkezzünk el Ani viselkedéséről sem.."
Azt hiszem,hogy Anikó soha nem köpött le embert a villában és soha nem kurv@zta ill. any@zta le őket.Sok barátja volt a villában,de nem azért,mert "napraforgó",hanem egyszerűen társaságkedvelő és szeret megismerni "új" embereket.Valószínüleg ha Évának sem lett volna ott Alekosz akkor ő is barátkozik másokkal.Amúgy Éva a kihívás elötti napokban állandóan Anikón lógott,valószínüleg,hogy ne őt vigye ki...Mellesleg Anikó nem a szépségéért(mint ahogy Éva állítja),hanem az ügyességéért ill. az okosságáért nyert meg annyi versenyt a villában.
Na és még az Anikó a színésznő. Persze-persze, Éva egy okos, aranyos, kedves, szép lány, csak nem igaz rá!
Éva szid mindenkit, még Alekoszt is, majd másnapra mi sem történt, úgy viselkednek. Éva féltékeny volt Anikóra és Gigire is, igaz, hogy okkal, mert sokkal normálisabbak nála minden téren, ez van. Milyen irigy és féltékeny volt, mert nem ő nyerte az iskola hetet, meg ha Alekosz mást ölelgetett! Szánalmas és kell az országnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!