Ki megy vissza ma a villába Anikó vagy Éva?
Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 21:25
13/39 A kérdező kommentje:
Hát én Aninak szurkoltam
2011. máj. 1. 21:34
14/39 anonim válasza:
hát ez kell magyarországnak újabb talajtorna tessék,de azér köszönjétek meg a retekklubbnak éva rajongók h vissza juttaták a kedvenceteket a villába.
16/39 anonim válasza:
Pontozzatok le, nem érdekel. AKINEK EGY ILYEN MOCSKOS ALKOHOLISTA KÉTSZÍNŰ HAZUG IDEGBETEG R*BANC kell nézze, váljék egészségére! Nyerje meg a másik alkoholista, házasodjanak össze, AZTÁN FULLADJANAK BELE EGYÜTT A PIÁBA.
MAGYARORSZÁG ÉN ÍGY NEM SZERETLEK
17/39 A kérdező kommentje:
Na Alekosz királyfi Vörös rózsákkal várta Hercegnőjét!
2011. máj. 1. 21:40
18/39 anonim válasza:
mivan ideges vagy? háháháháhá Éve nyert hááháháháhá ennyi most idegeskeedhetsz és felrobbanhatsz a saját mérgedbe háháhá akkor is Éva nyert háháháhá
19/39 anonim válasza:
beírom a véleményem hogy szerintem anikó és leleszek pontozva? szánalmasak vagytok... éva meg egyszerűen... pff. lehet lepontozni.
20/39 anonim válasza:
21:38 egyetértek!Ha ez kell nektek,hát tessék.Megkaptátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!