Éva: kicsit olyan a természete, mint nekem. Nincs önbizalma, ki van éhezve a figyelemre és a sikerre. Ezért bejutatnám a fináléba, de nyereményt nem adnék a kezébe.
Alekosz: ripacs, és szociopata vonásokkal rendelkezik, nem adnék neki semmit.
Anikó: unszimpatikus a szinjátékat, rosszindulatú k...va
Jerzy: Igen én is neki adnám. Kevés ember értheti meg milyen lehet egy szeretet nélküli gyermekkor. Jóindulatú fiú, nem járatta le magát a műsorba. Látszik hogy ki akart törni, pl. a testfelépitésén is. Sokat dolgozhatott rajta.
2011. ápr. 30. 17:19
12/23 anonim válasza:
Alekosz a játék után egy év alatt többet fog keresni, mint a főnyeremény márcsak az eddigi felkérései alapján. És a 4 még bent lévő közül ő él a "legtehetősebben" ( = nem fenyegeti kilakoltatás, mint Évát, nincsen hatalmas hiteltörlesztési adóssági mint Anikónak, és nem árva nicstelen hánytatt sorsú, mint Jerzy). Szerintem is leginkább Jerzy érdemelné meg, mert árvány, intézetből kikerülve esélytelen a jövő bárkinek, a legtöbb elkallódik, Jerzy pedig küzd nagyon. És mivel senki nem volt a helyzetében el lehet ítélni, de benne semmi rosszindulat sincs és látszik, hogy a pénz jó helyre kerülne, pláne, hogy már Gigitől és vele együtt a Rácz famíliától is megszabadult.
2011. ápr. 30. 17:19
13/23 anonim válasza:
NEM!
2011. ápr. 30. 20:26
14/23 anonim válasza:
Azért nem, mert nehogy már egy olyan ember nyerjen aki igazából semmit se csinált! Úgy utálom az ilyet talán ti Jerzy miatt néztétek több, mint 5 hónapon keresztül a VV-T? Ha a válaszod igen akkor szavazz rá és nyerjen, de szerintem aki egy szórakoztató műsorban van az szórakoztasson + nehogy már az alapján kapjon meg valaki valamit, mert szegény szerintem ha valaki valamit megkap akkor azt érdemelje is ki! NEM DE??????
2011. ápr. 30. 20:56
15/23 anonim válasza:
Bizony szánalmas vagy, de ezt nehéz belátnod elhiszem ... szinvonalad megvan, én véleményt mondta,te kiakadtál.
Bár akiket leköt a VV, ÉS akik még ebből fórumot is hoznak létre..hát igen, milyen is lehetne..
Nem harakszom rád, sajnállak.
Ülj epedve a képernyő elött és az összekuporgatott kis pénzed külddmind a retardált Jerzyre,biztos megnyeri...
de tudod mit küldök egyet a nevedben
puszika
2011. ápr. 30. 21:20
16/23 A kérdező kommentje:
Előbb inkább írni tanulj meg és akkor okoskodjál!!!!!!!!!
2011. máj. 1. 08:32
17/23 (L) Bella (L) válasza:
Kedvelem Jerzy-t, mert szerintem szerény és kedves. Viszont azt gondolom, hogy aki túl sokszor sajnáltatja magát, az szánalmat kelt az emberekben.
Nem adnám neki. Azt gondolom, hogy ezt a játékot egy erős egyéniségnek kell megnyernie. Nyerje az meg a játékot, aki show-t csinált végig.
2011. máj. 1. 17:04
18/23 anonim válasza:
Én Évának adnám, ő vicces és szórakoztató, végig önmaga volt. És most az ő családja is nagy gondban van, úgyhogy...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!