Ide is sok féltékeny csajszi ír, akinek nagy seggevan és 2 szál haja.(ha például körülnézünk az utcán ilyen lányokból van a legtöbb) Nevetséges! Anikó szép, már ha csak a kiválasztást is nézzük. Pedig szegény lestrapálódhatott volna a körülmények miatt, de a szépsége megmaradt.
2011. ápr. 28. 17:29
23/29 alkesz éva válasza:
17:22
Csak a véleményemet írom le,ahogyan ezt ti is teszitek.
2011. ápr. 28. 17:40
24/29 anonim válasza:
Én nem vagyok kövér, és a hajam is vastag. De miért fáj az egyeseknek hogyha valakinek nem tetszik Anikó. Van olyan akinek nem tetszik és kész. Hát szerintem a Seherezádé főszereplőnőjét meg sem közelíti szépségben. Ezt azért írom mert vannak olyanok akik szerint Anikó a legszebb nő a világon, és hogy egy istennő.
2011. ápr. 28. 17:44
25/29 anonim válasza:
Előző: Nem mindenkiről beszéltem, hanem hogy a nagy többség ilyen. (és ez bizony így van)
2011. ápr. 28. 17:48
26/29 anonim válasza:
pedig nagyon gyönyörű lány :)
sztem csak az irigység beszél belőled!!
2011. ápr. 29. 08:43
27/29 anonim válasza:
Én férfi vagyok, és egyáltalán nem jőn be nekem Anikó! Úgy hoy nem az irigység beszél belőlem.
2011. ápr. 29. 08:50
28/29 anonim válasza:
Lehet, hogy nem ő a legszebb, de ez nem is egy szépségverseny. Vagy ti ez alapján szavaztok, ha szavaztok?
2011. ápr. 29. 08:52
29/29 A kérdező kommentje:
Nem en nem is nezek ilyen primitiv musorokat csak elkezdtem felfigyelni mikor az evfolyamtarsaim es a korulottem levo emberek alandoan ot ajnarozzak.
Csak megkerdeztem, hogy a tobbsegnek o tenyleg szepnek szamit. Mert akkor igazan nagyot csalodtam.
Koszonom a valaszokat.
( mobilrol irtam azert nem hasznaltam ekezeteket, elnezest kerek.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!