Alekosz úgy viselkedik most mint Béci az Olis párbaj után. Vagy csak én érzem úgy hogy már sok belőle?
Én már régóta látom rajta, hogy milyen aljas féreg. Viszont van olyan ravasz, hogy rájöjjön, a tegnapi viselkedése mennyire nyilvánvalóan visszataszító lehetett még a rajongói szemében is. Már a mai összefoglalóban elkezdi kimagyarázni, szépíteni a dolgokat, hogy újra jobb fényben tüntesse fel "rendkívüli" jellemét szavazó tábora felé.
Az én szememben viszont mindig visszataszító, önző, férfi soviniszta marad, aki a nőket valóban tárgyként kezeli, a férfiakkal pedig legfeljebb a besz@arisága miatt nem mer ugyan olyan lenézően bánni. Szóval ha az önimádatot kellene definiálni egyetlen szóban: Alekosz.
A feleség keresős műsorát biztosan nem fogom nézni, mert már ennyi is bőven elég volt belőle. Csak azt lenne jó látni még, hogy bárki más elviszi az orra elől a nyereményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!