Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy tetszik Éva egyenes hajjal?

Hogy tetszik Éva egyenes hajjal?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon jól áll neki!
2011. ápr. 26. 20:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Gondor haja is lehetne szep ha foglalkozna vele.nekem,igaz nem termeszetesen de ilyen hajam volt.minden reggel be kellet vizezni egy kicsit es habal atmozgatni.nagyon szep volt,csak maceras kicsit,de megegyszer mondom lenne ideje megcsinalni.
2011. ápr. 27. 14:00
 22/25 anonim ***** válasza:
jó de nem is szabad gyakran hogy ilyen legyen, mármint gyakran vasalnia mert tönkreteszi
2011. ápr. 27. 16:05
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem kellene neki daueroltatnia,hanem hagyni egyenesre.Mutogatott az anyukája egyszer régebbi képeket,ott egyáltalán nem volt ilyen göndör a haja,meg a tesójánál is vannak fönt képek,ott sem göndör a haja ennyire.
2011. ápr. 27. 17:26
 24/25 anonim ***** válasza:
tuti hogy daueroltatja? nem feltétlenül. én 20 vagyok, 15 éves koromban vágattam a a hajamból vagy 20 cm-t, azóta hasonlóan göndör az enyém is. Előtte meg tökegyenes volt. de ha tényleg dauer akkor nem kéne valóban.
2011. ápr. 28. 06:18
 25/25 anonim ***** válasza:
későn szólok hozzá, de nekem kiskoromban hullámos volt kicsit, aztán egyenes, pl. a tízéves kori képeimen egy fia göndörség nincs a hajamban. aztán 14 évesen levágattam rövidre, elkezdtem megint megnöveszteni, és azóta bizony göndör. természetesen, nem dauerral. apám ugyanígy járt, gyerekként egyenes volt, felnőttként göndör.
2013. febr. 14. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!