Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrászok vagy egyéb hozzáértő...

Fodrászok vagy egyéb hozzáértők: derékig érő, egyenes, nem festett, durva gyorsasággal és mértékben kócolódó száraz hajjal mit lehet csinálni? (vágáson kívül)

Figyelt kérdés
Nemrég még gyönyörű hajam volt, most meg ronda, száraz, és ha 2 percig ki van bontva, elég épp hogy hozzáérni, már úgy bekócolódik, hogy több órahossza szétszedni!!!!!!! Nagyon durva!!! Nagyon el vagyok keseredve!!! Próbáltam több balzsamot, régen az Elgon segített, most már az sem! Mit csináljak? Levágatni nem akarom.
2010. márc. 21. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

Mikor volt levágva utoljára a hajad?

Mert ha ilyen nagy a baj akkor sajnos a vágáshoz kell fojamodni. Próbáld ki a a Baba 2 in 1 balzsam- és sampont attól hátha hejrejön mert nekemis régebben szárazvolt a hajam meg vasalom is ezért egy kicsit tökre volt menve de amikor megvettem ezt a sampont helyre is hozta és a hajvégeim nem töredezettek és puha meg nagyon ruganyos. :)

Remélem tudtam segíteni.

* Fodrásznak tanuló lány.

2010. márc. 21. 18:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Már sok éve hosszú hajam van, ezt szoktam meg, nem akarok rövidet. OK köszi kipróbálom ezt. Már mosni is csak ritkán mosom, mert a sampontól nem lesz igazi szép puha mint régen, csak még szárazabb... :(
2010. márc. 21. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell rögtön az egészet levágni, nekem pár centi is sokat változtatott, most szép selymes a hajam. :D Szerintem azért gubancos, mert összeakad a vége, ami el van törve.
2010. márc. 21. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Én garnier tükörfény balzsamot használok, attól síkosabb lesz a hajam, és így nem kócolódik annyira, és szép fényes is...
2010. márc. 21. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Én vettem Vitanol hajolajat, és hajmosás után a vizes hajamra teszek belőle. 5-6 cseppet (persze függ a haj hosszától is, meg a vastagságától, nekem nagyon vastag és combig érő van, de elég rá ennyi) szétdörzsölök a tenyeremen, és azzal végigsimítom a hajam, és jó fényes meg puha, selymes lesz tőle. Nem drága a cucc, én a dm-ben vettem, 450 ft körül van, de szerintem egy évig elég lesz.
2010. márc. 23. 15:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek is, ezeket is kipróbálom! A hajolaj különösen jó ötlet.
2010. márc. 24. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!