Ez nagyon nem volt szép Évától. Egyetértesz?
Alekosz már saját magát is 'feláldozná' azért,hogy Évát megmentse ettől a párbajtól..Míg eközben Éva Alekosznak Anikót beszéli ki,Jerzynek úgy örült,mint még eddig senkinek.Most viszont Anikónak nem hogy Jerzyt,még Alekosz,a legjobb 'barátját'is kibeszéli,hogy őt nem érdeklik a pasik és ne üljenek a babérjaikon,ne legyenek nyugodtak,mert nem biztos,hogy benne lesznek a fináléban.Nem volt ez tőle egy gusztustalan dolog?Meg Olivérnek is hogy mondta,hogy ő szeretné,ha Alekosz menne ki Jerzyvel vagy Anikóval..
Én eddig szerettem Évát,nem mondom,hogy most teljesen megutáltam,de nagyot csökkent a szememben.Igazából nem tudom,hogy ez a megnyilvánulása az alkohol miatt volt-e,de szerintem ez már kicsit sok volt(mondom ezt én úgy,hogy eddig minden párbaján neki szurkoltam)...
Neked mi a véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!