Csillag születikről mit gondoltok?
1. szerintetek mennyire fair összehasonlítani mondjuk egy énekest egy bűvésszel?
2. az x-faktor és a megasztár mellett van értelme énekeseknek utat engedni ebben a műsorban?
3. az erotikus témának mennyire van helye ebben a műsorban, elvégre ebben az évadban betört...?
1. Szerintem nem fair, de mivel nem volt megkötve, mindenfajta produkcióval lehetett indulni, így kicsit színesebb a műsor, hogy nem csak pl. énekesek vannak!
2. Számomra valószínű, hogy énekesek lesznek többségben akik továbbjutnak, jobban eladható.
3. Nincs helye, mivel gyerekek is nézik a műsort.
1. ez ilyen műsör , nem nálunk van először úgyhogy belefér , fair vagy nem
2. igen , rengeteg felfedezetlen tehetség van még , és a másik 2 műsorba (meg itt is) csomó rossz bekerült(úgy 80% használhatatlan csak tini lányok/fiúk kedvence) úgyhogy még bőven vannak akikért van értelme
3. szerintem nincs , nem tetszik nekem
Nem tetszik, mert látszik hogy mennyire csak az sms-ekre hajtanak.
Volt több ezer jelentkező amiből alig láttunk párat 3 adás alatt lezavarták a válogatót hogy minél hamarabb lehessen szavazni.
Gyorsan kiválogattak 24 ember mindenféle produkciókkal ami meg is látszik a műsoron.
1.nem csak énekesek vannak az országban(sőt ha ilyen sp meg fluorokra gondolok nincs is) épp ezért kell ilyen müsor is
2.az x-faktorban biztos lehetsz,hogy meg van bundázva
3.nincs helye ilyen témának az igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!