Olivér lenullázza Anikót. De hát Olivér sokkal nagyobb részben volt hibás. Szerinted nem?
Ezt én elhiszem, de azzal hogy elmondja ANikónak, hogy vége meg ilyenek azzal mit kockáztatat???!
Ráadásul nagyon jóba voltak, mikor kijött Olivér.
Szerintem Enikő megtiltotta neki, hogy beszéljen Anikóval!:)
Amikor Anikó véleményezte, hogy Oli mit mondott (miért nem akarja Anikót fináléba), Olivér akkorát nyelt, szerintem gombóc volt a torkában.
Ha meg magától kerüli, akkor a 15 évesek szintjén van kb. Pedig nekem ő a kedvencem, de ez nevetséges (és szánalmas), hogy nem bírt vele beszélni...
Sztem maximálisan Olivér volt a hibás ebben a dologban. Ha nem kérdezgeti Anit folyamatosan h na mond már el h bejövök neked? tetszem neked ? akkor nem történik ez -.-"
A Béci letudta rendezni ezt a dolgot Anikóval, pedig neki is barátnője volt, akkor Olivér miért nem tudta ezt megtenni ?? azért mert egy sutyerák, undorító alak , gusztustalan a viselkedése !!!
jól teszi szerintem is
semmi értelme egy műbalhét csinálni belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!