Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csíped az Anikót mióta kiesett...

Csíped az Anikót mióta kiesett a Béci?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 10:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
41%
Már csak egyedül ő maradt a villában, aki ér valamit. Csók! Lehet lepontozni!
2011. ápr. 21. 13:20
 12/20 anonim ***** válasza:
69%
ja az utcasarkon ér valamit...
2011. ápr. 21. 13:24
 13/20 anonim ***** válasza:
31%

13:20 igazad van ;)

Anikó a legjobb a villában, és nekem szimpatikus a viselkedése :D ja am meg ha Alekoszékkal lenne akkor meg azt mondanátok, h mert Alekosz rajongótáborára hajt -.-" sok suttyó ..pfff

2011. ápr. 21. 13:41
 14/20 anonim ***** válasza:
37%

ma 13:14

Én is :D

2011. ápr. 21. 13:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem csípem, eddig se csíptem, szerintem gyönyörű nő de néha ahogy viselkedik az kiábrándító, pedig nagyon jó csaj lehetne...
2011. ápr. 21. 14:51
 16/20 anonim ***** válasza:
37%
Kedvencem:) lepontozhattok ^^
2011. ápr. 21. 15:29
 17/20 anonim ***** válasza:
47%
utolsó : itt mindenkit lepontoznak.aki szereti azt is,aki nem,azt is xD
2011. ápr. 21. 21:48
 18/20 anonim ***** válasza:
38%

Az a baj,hogy amióta van vv azóta 80%-rol estem vissza 69re:D

De hogy válaszoljak ja szerintem többet ér mint Éve minimum

2011. ápr. 21. 22:21
 19/20 anonim ***** válasza:
38%
Elöző:Éva*
2011. ápr. 21. 22:22
 20/20 anonim ***** válasza:
73%
Én 90-ről estem 67 %-ra, mióta vélemény írok a VV játékosokkról. Ehhez még hozzáteszem, hogy szerettem a Rácz testvéreket, Lacit, a házaspár is szimpi lett volna, és most már csak Anikó számít valamit a bent maradtak közül. A másik három amellett, hogy ellenszenves, bosszantana az is, ha ilyen semmirekellők valamelyike nyerné meg az gusztustalan viselkedésével egy ekkora nyereményt, amit sok ember egy élet becsületes munkájával sem tud megteremteni, ezek pedig a munkát is csak legfeljebb hírből ismerik. Alkesz 30 fölött is a szülein élősködve játsza az "úriembert", Éva közel a 30-hoz is csak show műsorokban igyekszik érvényesülni, a chippendale fiúka a rendes szakmája helyett szintén a könnyebbik utat, a szexipart választotta. Maradt Anikó, akire ha az őt egyedül nevelő anyja szorgalmából valami is ragadt, meg fogja állni a helyét, mert kitartás az van benne. Újra és újra egyedül marad a villában is, még látogatót sem küldenek be hozzá, mégis sokkal több erő van benne, mint az összes többi, eddig önszántából kimenni vágyó, megroggyant játékosban. Már csak ezért is becsülni tudom, de ész tekintetében is kiemelkedik közülük, ha vannak is néha érdekes kitörései.
2011. ápr. 22. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!