Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Való Világból Jerzy-t miért...

Való Világból Jerzy-t miért hívják Jerzsinek, Jezsinek meg Dzsezinek? Hogyan kell rendesen kiejteni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 18:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem Jirzsi........ de ha jobban tudjátok, mint egy lengyel, akkor ámen
2011. ápr. 20. 22:53
 12/19 anonim ***** válasza:

Saját magát Jirzsiként említette valamelyik nap, de sztem még a Jerzsi is beleférne, na de Dzsörzi? :D

Azt hiszem Stohl még normálisan mondta, de Lilu és Balázs Dzsörzinek hívja, Anikó meg Dzsezi-nek. Még a Dzserzi okés, de Dzsezi? Mikor így hívja, akkor az jut eszembe hogy vajon nem tudja kimondani? És egyébként a szívszerelme Gigi is rosszul mondja...Annyira szereti, de nem tudja megtisztelni azzal hogy úgy hívja ami az igazi neve. Amúgy pedig van neki magyar neve is, azt hiszem Lászlónak is hívják.

2011. ápr. 20. 22:53
 13/19 anonim ***** válasza:

A beszavazón, tényleg azt mondta, hogy Jirzsinek kell ejteni.

De az összefoglalókban saját magát,JEZSInek hivja.

A belevalóban a rokonai is Jezsinek hívják!

2011. ápr. 20. 23:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Balázs keresztelte Dzsörzinek,az tuti.Arra emlékszem,,,
2011. ápr. 20. 23:44
 15/19 anonim ***** válasza:

A bemutatkozó filmben Jezsinek ejti a nevét.

[link]

2011. ápr. 21. 00:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Jezsinek kell ejteni és pont.
2011. ápr. 21. 07:32
 17/19 anonim ***** válasza:
az összes lakó és műsorvezető egy tuskó mert nem mondja ki úgy a nevét ahogy kell, hanem ahogy neki tetszik nem tudom Balázs mint szólna ha én őt BALHÁSNAK hívnám mert nekem úgy tetszik, vagy Lilu, ha őt LALINAK!!! vagy a villalakókkal hasonlóan, azért ennyi tisztelen Jár mindenkinek Jerzynek is, hogy legalább megpróbálják kimondani a nevét, ez a Dzsörzisés undorító.
2011. ápr. 21. 10:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Bolhás meg Lali xDD
2011. ápr. 21. 12:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát, mi csak Bözsinek szólítjuk...
2011. ápr. 21. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!