Pont Anikó jegyzi meg, hogy az Olivérnek van bőr a pofáján bejönni a villába?
Figyelt kérdés
Mit gondol ez a szutyok, hogy miatta ment be Olivér?2011. ápr. 20. 00:09
11/29 anonim válasza:
Én teljesen a kérdezővel értek egyet. Csak nézzétek meg a bemutatkozó vidijét. Nálam az volt a pont az i-re. Hihetetlen mennyire kihasználja a férfiakat, bár ha valaki jobban figyelemmel kíséri, és még van is szeme hozzá azt is észreveszi, hogy nem csak a férfiakat, hanem maga körül minden embert.o.O Önző, hisztis pics@ nincs rá szebb szó.
12/29 anonim válasza:
Ó, szegény, ártatlan férfiak! Mégis melyiket és hogyan használta ki szerinted? Pont az a baj vele, hogy ő alázkodik meg előttük, és azok használják ki őt. Képtelen vagyok felfogni, hogy ezt ép eszű ember fordítva látja. Anikó van annyira okos és szép, hogy az ilyen Oli féle tuskókat észre sem kellene vennie, nem hogy megalázkodni előtte úgy, ahogy azt tette. Hiszen az a legnagyobb baja, hogy a férfiakkal szemben nincs benne semmi büszkeség. Kétségbe esetten, szeretet éhesen keres egy társat, és eddig a műsor ideje alatt, még csak nem is volt válogatós, mert Bécin kívül egyik rondább volt, mint a másik.
13/29 anonim válasza:
Olivéres témában Olivérnek adom az eset 70%-át mert ő kérte, hogy mondd el kérlek, meg tetszem?!
HA meg ezt nem fogjátok fel nézzétek vissza!
14/29 A kérdező kommentje:
09:53-as, ezt te sem gondolod komolyan, ugye? :)
2011. ápr. 21. 19:20
15/29 anonim válasza:
Most már megvilágosodtam :) Olivér volt a kedvencem, de szánalmas, hogy nem mer beszélni Anikóval. Nevetségesnek tartom...
16/29 anonim válasza:
Nem viccnek szántam. Talán még azt is hozzátenném a mai összefoglaló után, hogy Olika nem csak tuskó, de gerinctelen, beszari alak. Nem mert Anikóval kettesben maradni, hogy őszintén véleményt mondjon, és meghallgassa a másikét is. Be volt sz@rva, hogy mit szól a kis szerelme, ha szembesül Anikó vélemény nyilvánításával. Mert azért a tv-sek voltak olyan jók, és bejátszották egy kis részletét Olika fülbe susmorgásából, ami ugye nem a jóságos Olika tartózkodó viselkedéséről árulkodik.
17/29 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel! Olivér mikor kiesett nagyon rosszul éreztem amgam, hogy a kedvencem kiesett. De ahogy, most viselkedik nevetséges. Anikónak legalább lenne vér a pucájában, hogy beszéljen Olivérrel.
18/29 anonim válasza:
Ja, és még annyit, hogy Oli nagyon okos érvelését is nagyra értékelem, mi szerint Anikónak nincs helye a fináléban, mert Anikónak hívják. Tényleg csak gratulálni lehet neki ezért!
19/29 A kérdező kommentje:
A közízlés gyorsabban változik, mint Anikó emberekhez való hozzáállása. Nem tudok azonosulni az olyan válasszal, ami arról szólt, hogy eddig szerettem, most már egy fél mondat miatt utálom. Hát utáld, attól Anikó még egy alja szar marad.
Azt még megvárom, hogy mozdul-e a százalékod, és ha igen, és mind a 4 utolsónak egyszerre, egy irányba, akkor gratulálni fogok a szép párbeszédnek álcázott monológhoz. :)
2011. ápr. 21. 23:05
20/29 anonim válasza:
Megnyugtatlak, hogy én Olikát soha nem bírtam. A százalékunk véletlenül egyezik. Mondjuk az enyém 90-ről esett le ennyire, a VV témában nem tetsző véleményeimet haszontalannak ítélők miatt. Na, puff neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!