Lebukott Anikó: szándékosan intézte el Olivér kiesését a szerelmi vallomásával?
10:20 ne hidd, hogy én jobbnak hiszem magam másoknál, mivel írtam is, hogy "tudom én sem vagyok tökéletes" de leírtam, hogy mik alapján gondolom, hogy ezeknél az embereknél akik a vv-ben vannak különb vagyok. de mondom, ez már "kicsit" elkanyarodott a kérdésemtől, úgyhogy hagyjuk is;)
10:57 hát már én sem lepődök meg semmin, szerintem direkt azért küldték vissza ezt a 3 embert hogy még a végjáték előtt legyen vmi botrány pl oli és anikó között...:/ ebből a csajból kinézem, hogy simán rányomul megint! főleg azután amiket mondott a zsófikának...
Nem olvastam végig minden választ! De a kérdező tegnapi 21.09-es hozzászólásával egyetértek! Anikó mindent a kijelentése után kezdett el csinálni (négyessel kapcsolatban). Kívéve a Béciset mert azt már előtte!És szerintem ezt azért bánta meg!
Szerintem Anikó nagyon sunyi! És azt hiszi magáról, hogy mivel jő nő, ezért majd mindenki beleszeret! Nagyon gyerekesen viselkedik kezet foghat a Zsófival!
Tény, hogy ha Anikó be van b@szva elég undorítóan viselkedik (pl. amikor a napokban Alekosznak mondta a hülyeségeit). Akkor irritált, gusztustalan volt, nagyon rosszindulatúnak tűnt.
Viszont ebben az Olivéres dologban én nem érzem őt hibásnak. Olivért nem értettem egyáltalán... "Jaj Anikó, tetszem? Mondd ki..MONDD KI. Te gyönyörű vagy..ilyet még nőnek nem mondtam. Anikó, ez nem fog menni, én a barátnőmet szeretem..MIÉRT AZ ANIKÓ MONDJA A BESZÉDET? Ne hozzatok már kellemetlen helyzetbe.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!