Mit szóltok Jerzy és Gigi beszélgetéséhez?
Örülök hogy Jerzy is észre vette amit így tv előtt is lehetett látni hogy Gigi a párbajon szinte levegőnek nézte
Gigiben meg lehetne annyi tisztesség hogy elmondja mit érez Jerzy iránt ne csak fapofával üljön ott és hagyja hogy szegény gyerek érezze rosszul magát amiért mert őszintén beszélni az érzéseiről.
Jerzyke valóban egy nagyon buta, szerencsétlen, langy ember, aki most már szentül meg van róla győződve, hogy ő egy valódi értéket képvisel a villában. (Ezt az előéletét bemutató hírek, videók is igazolják.)
Olyan sületlenségeket hordott össze Giginek, hogy még ő maga sem értette. Persze ezen nincs is mit csodálkozni.
hát megoszlanak a vélemények :)
Szerintem nagyon sokat javult Jerzy, nem is buta annyira, csak az érzéseit nem tudja kimutatni, de én sem tudnám az ő helyében :| ...de teljesen jogosan beszélt a tegnap, én is ugy vettem észre, hogy Gigi nem tiszta szívből szereti. Ez csak az én véleményem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!