Anikó mit akad már itt azon, hogy Jerzy jóba lett
Éváékkal?
2011. ápr. 19. 19:48
2/22 A kérdező kommentje:
Engem most jobban érdekel az, hogy mi lesz a Gigiékkel. Az előbb hogy felcsillant a szeme, mikor kérdezte "mi van, kiszerettél belőlem?"
Végre Jerzyre már nem lehet azt mondani, hogy nem értelmes...
Amúgy Anikó azért is csinálja ezt, mert biztos bántja a lelkét, hogy eddig őt állították be ide-oda forgónak, most meg a többi három csinálja ezt...vagyis a Jerzy. De szerintem azért itt már nem lehet ilyenről bezsélni, hogy ki kihez húzódik, mert már kevesen vannak...éljék le a hátrelévő időt úgy, hogy már senki sem szól senkihez?...
2011. ápr. 19. 19:52
Anikó nem bírja Bécit, ezt a tegnapi összefogalalóban is elmondta, hogy nem tekinti barátjának, de a 4ember közül mégiscsak ő állt hozzá közelebb.
Könnyen mondják azok, hogy napraforgó, akiknek végig ott volt ugyanaz az ember. Évának Alekosz, Alekosznak Éva. Szerinted ha a mondjuk Alek kiesik az elején, akkor Éva bevonul a sarokba és nem keresi az új kapcsolatokat? Vagy Alek?
2011. ápr. 19. 19:52
És az mi hogy először halálosan szerelmes Bécibe óó mennyire szeretlek stb aztán bejön Király L Norbi Anikó megint óó megőőőőrülök érte imááádom ő a mindenem nekem 1 álompasi, szerelmes vaygok belé stb. aztán jön az Olivér óó Olivér imádlak szeretlek szerelmes vagyok beléd és nem tudok mit tenni ez ellen stb. Ez normális nem?
2011. ápr. 19. 19:57
Nyilván nem volt szerelmes, de ahogy ma is mondta ő szereti azt, hogy ha viszont szeretik. Magyarán szeretet éhes, ahogy Jerzy is. Az megint más kérdés, hogy 3 paliból 2 foglalt volt ezekből.
2011. ápr. 19. 20:12
De most itt a kérdés egyébként sem az volt, hogy Anikónak igaz volt-e a szerelme. Szóval ha minden rossz tulajdonságot fel akarsz sorolni, akkor a többieket se hagyd ki. Jó? Ez így lenne normális ugye?
2011. ápr. 19. 20:13
Anikó teljesen kivetkőzött magából mostanra eddig se volt egy szerethető karakter nekem legalább is, de most már minden mondata csak rosszindulatú megjegyzésekből áll.
2011. ápr. 19. 20:42
9/22 A kérdező kommentje:
Szerintem is teljesen kivetkőzött magából, idáig bírtam, de most már... A lényeg az, hogy ugyan azért szólja le Jerzyt, amit ő maga is csinált...
Engem kiakatsz ez az Anikó mostmár. Pedig az utóbbi időben már egész "jóban voltam vele". De ahogy most viselkedik, az katasztrófa. Ma is panaszkodott, hogy Éva-Aleké-Jerzy vannak együtt, ő meg egyedül. De könyörgöm, miről beszél? Ezt csakis ő alakította így, ő kezdett el utálkozni mikor Jerzy ment vissza, mostmár senki nem klikkesedik, csak ő. Nevetséges! És miért baj, hogyha velük barátkozik, hát valakivel csak kell. Mostmár Jerzy mellől is kiestek azok akik közelebb álltak hozzá. Akkor most zárkozzón el mindenkitől, és kuksoljon egyedül? ÁÁÁ tényleg nem értem, tiszta dili az a csaj.
2011. ápr. 19. 21:46
Kapcsolódó kérdések: