VV: Mi a véleményed arról, hogy Anikó most osztja az észt Jerzynek, holott mikor Éva leköpte ő is ott volt, valamint most játsza hogy mennyire rossz hogy kiesett Béci, pedig régen hogy mocskolta. Anikó mire föl szól be bárkinek is?
Szerintem Aniko nem nyal Jerzynek,amit mondott neki azzal en is egyetertek.Olyan emberekben bizik meg Jerzy akik egy nagy 0 tartjak.
Itt egy valaki nyal de az nagyon,O pedig Eva.
Ha nem tudod elfogaldni mas emberek velemenyet akkor ne tegyel fel kerdest,foleg nem ugy hogy mi a velemenyed.
Arrol karattyolsz hogy nem tudnak az emberek eltekinteni Eva utalattol.te kulomb vagy?utalod Anikot,amivel nincs baj,csak kerlek ne nevezd azokat az embereket hulladeknak akik nem ertenek veled egyett.
Hát kérdező te se láttál még embert nyalizni a másiknak,mert amit te felsoroltál Anikó ellen, az jó tanács volt tőle Jerzy felé. Igenis maradjon olyan amilyen volt, mert az tuti, hogy sokaknak nem szimpatikus az, hogy ha most azokkal lesz öri bari, akik a Bécivel való párbajig csak annyit tudtak róla mondani ha szóba került, hogy gyagyás.
Mindig is éreztem azt, hogy akik szeretik Évát azoknak a többsége pont olyan mocskos szájú mit ő maga. (tisztelet a kivételnek)
Magadat minősíted, és valóban ne tegyél fel semmilyen kategóriába kérdést, ha akinek a véleménye nem egyezik a tiéddel az a nem normális. Még jó, hogy csak szerinted...
Igen, Anikót tartom már csak egyedül valamire valónak. Még ha vannak is hibái - mert ugye kinek nincs? - ő a legértelmesebb, kitartó, annak ellenére, hogy sokszor magára marad a villában, mert akik kicsit is közelebb álltak hozzá, kiestek. Talán ha egyszer küldtek be hozzá kintről valakit rövid időre, de én nem is emlékszem rá. Mostanra pedig teljesen egyedül maradt, senkivel nem tud őszintén megbeszélni semmit. Mégsem óbégatott soha, hogy ő már nem bírja tovább, ki akar menni. Róla érdekes módon még a média sem tudott semmi botrányos dologról írni, nem keresett kétes, erkölcstelen módon pénzt, nem a szülein élősködve várja a sült galambot még harmincon túl is.
A szépsége engem egyáltalán nem hat meg, mert nem is tartom kiemelkedően szépnek. (ezt annak írom, aki úgy gondolja, hogy a szépségéért szeretik).
Nyalni pedig egyáltalán nem nyal az újonnan kialakult triumvirátus egyik tagjának sem. Velük van összezárva egy házba, nem mehet el mellettük állandóan, mintha ott sem lennének, muszáj velük kommunikálni, még ha ezt nem is szívesen teszi. Míg Zsófiék bent lesznek, erre nem is lesz rászorulva. Én vele most nagyon együtt érzek, mert az új hármas tagjait kiismerve, nagyon rosszul érezném magam velük összezárva. Már emiatt is csak becsülni tudom, mert komoly lelkierő kell ahhoz, hogy így is képes legyen tovább játszani. Talán csak Zsófiék beköltözése adott most erőt neki ehhez, mert a tegnapi összefoglalóban már nekik is elmondta, hogy a másnapot már nem tudja hogy csinálta volna végig.
Olivérrel való kapcsolata nem tetszett nekem sem, de arról is főleg a tapló Olika tehetett, hiszen szinte kierőszakolta a lányokból, hogy szerelmet valljanak neki, mert ez hízelgett az egojának. Másrészt az a rusnya bunkó nekem nem kellett volna akkor sem, ha ő az egyetlen férfi a környezetemben.
Egy másik válaszolónak írnám, hogy azért az 50 milliós nyereményért talán még ő is bevállalná ezt a pár hónapos játékot, ha lenne némi esélye a nyerésre. Ugyanis becsületes munkával - ha egyáltalán sikerül manapság olyanhoz jutni - egy élet is kevés, hogy ezt megszerezze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!